"NOVOSTI TIP" – NAJBOLJE IZ BROJA: Legija prekida mučnu seriju

Novosti online

06. 11. 2021. u 12:00

PROČITAJTE najbolje predloge iz novog broja kladioničarskog magazina "Novosti - Tip"

НОВОСТИ ТИП – НАЈБОЉЕ ИЗ БРОЈА: Легија прекида мучну серију

Foto: N. Paraušić

* ŽARKO UDOVIČIĆ (Rakov, Poljska)

LEGIJA – STAL    1

- Legija je na istorijskom minimumu, spustila se čak u zonu ispadanja, ali verujem da je kadra da mučnu seriju od pet poraza pokida u meču sa Stalom.

* VLADAN ČUKIĆ (Mađarska)

KIŠVARDA – FERENCVAROŠ    2&2-3

- Kišvarda je u većem delu sezone  prva na tabeli. Konačno nam se ukazala prilika da je prestignemo i uveren sam da je nećemo propustiti. Iako smo pre nekoliko dana imali evropsku utakmicu sa Seltikom, naš trijumf sa dva ili tri gola u derbiju  je realan.

* NENAD DžODIĆ  (Francuska)

MARSEJ – MEC 1

- Fiks kola je Marsej, koji je u sjajnoj formi, i posle pobede nad Klermonom je izbio na treće mesto. A kod gostiju iz Meca je sve suprotno. U krizi su, četiri kola nemaju pobedu, i samo su bod iznad poslednjeg Sent Etjena.

* DEJAN LEKIĆ (Španija 2)

VALjADOLID – MIRANDES 1

- Valjadolid je zadržao tim koji prošle sezone nije uspeo da opstane u Primeri. U Segundi mu za sada dobro ide, šesti je, ali svoj zenit očekujem da ostvari tek u narednim mečevima prvenstva. Domaćin je odneo pobede protiv direktnih konkurenata, Hihona i Eibara. Poteškoće ne bi smeo da mu stvara prosečni tim Mirandesa.

* DAMIR MIRVIĆ (Mariakerke) o mečevima Belgije 1

KORTRIJK – BERŠOT 1

BRIŽ – STANDARD  1

GENK – SERKL BRIŽ 1&3+

- Kortrijk je mnogo kvalitetniji od Šarlroe, baš kao što je i Briž u odnosu na Standard. Za tikete bih izdvojio i keca na Genk, koji je na gostovanju u prošlom kolu Varegemu bio maestralan i čak šest puta pogodio protivničku mrežu. Razmontirali su rivala, pa ako  ponove takvu igru i zalaganje, Serkl Brižu se ne piše dobro.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja