TIP – NAJBOLJE IZ BROJA: Totenhem jači sa Konteom

Novosti online

27. 11. 2021. u 12:00

Pročitajte najnovije predloge iz kladioničarskog lista "Novosti Tip", prethodne subote naši prognozeri pogodili su sve parove, a isti učinak ciljamo i ovog vikenda.

ТИП – НАЈБОЉЕ ИЗ БРОЈА: Тотенхем јачи са Контеом

Foto: EPA-EFE/Marc Atkins/POOL

  •  LUKA MILIVOJEVIĆ fudbaler Kristal Palsa

BARNLI – TOTENHEM 2

Utakmice predstojećeg kola Premijer lige Engleske prognozirao je za „Tip“ Luka Milivojević, kapiten Kristal palasa i nekadašnji reprezentativac Srbije.

- Moj tim je deseti na tabeli, i bio bi uspeh ako u ovako jakoj konkurenciji ostanemo tu do kraja sezone. Čudna smo ekipa. Pobedimo Mančester Siti, a na terenu Barnlija primimo tri „komada“, i baš sve na isti način, posle prekida. Mislim da Barnli tu efikasnost i dominaciju u vazduhu ne može da ponovi protiv Totenhema, koji, od pre dva kola, kada je ekipu preuzeo Antonio Konte, igra znatno bolje. Debitovao je nerešenim rezultatom sa Evertonom, a u u prošlom kolu je posle prerokreta savladao Lids. Dvojka na Totenhem mi je fiks kola – kaže naš sjajni fudbaler.

  • STEFAN MITROVIĆ (Hetafe, Španija 1)

OSASUNA – ELČE   1

- Osasuna je imala težak raspored. Ne čude me njeni porazi od Atletika, Sosijedada i Sevilje. Duel sa Elčeom, koji ima mnogo nagomilanih problema, odlična je prilika za domaćina da dođe do pobede.

  •  NENAD DžODIĆ(Francuska)

MARSELj – TROA   1

-   Razlika u kvalitetu je baš izražena u dvoboju između  Marselja i Troe, naravno, na strani domaćina. Takođe, u Marselju  računaju i na bodove za zelenim stolom, pošto je njihov kapiten  Dimitrij Paje pogođen  flašicom u glavu na gostovanju Lionu u poslednjem kolu, što je bio razlog da sudija prekine utakmicu.

  •  DARKO BRAŠANAC (Osasuna, Španija 1)

ALAVES – SELTA   0-2

- Selta je u problemima. Postala je manje efikasna, od kada je njen najbolji igrač, Aspas, izgubio formu i prestao da pogađa mreže. Gost iz Viga izgubio je i tu slobodu da napadne rivale kao što je Alaves. Verujem da u njihovom susretu neće biti mnogo golova.

  • MILOŠ STANIMIROVIĆ, trener i menadžer iz Atine (Grčka)

PAOK – ARIS  1

- Fudbaleri PAOK su u prethodnom kolu totalno  zakazali na terenu Atromitosa (0:2). Ista sudbina za vikend zadesila je i njihove kolege iz Arisa, koje je sa pet komada isprašila Lamija.   Smatram da domaćin ima znatno bolji tim i da ima priliku da pokaže kod koga treba da stoje  fudbalski ključevi Soluna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije