"NEKE STVARI NE SMEJU DA SE DEŠAVAJU": Stanković ima šta da prigovori fudbalerima Zvezde

Novosti online

25. 01. 2022. u 18:24

FUDBALERI Crvene zvezde su u Antaliji odigrali prijateljski meč sa Mariborom, a nakon remija (1:1) trener crveno-belih Dejan Stanković imao je reči za mlade naraštaje kluba s Marakane.

НЕКЕ СТВАРИ НЕ СМЕЈУ ДА СЕ ДЕШАВАЈУ:  Станковић има шта да приговори фудбалерима Звезде

FK Crvena zvezda

- Dosta mladih igrača se našlo na terenu. Neke od njih smo i odmorili, jer nismo želeli da rizikujemo da se bilo ko povredi. Minutaža je bila podeljena, pa je tako jedan deo ekipe odigrao 45 minuta, dok je ostatak tima proveo u igri 60 minuta – rekao je Stanković za klupski sajt.

 
Istakao je šef stručnog štaba crveno-belih da su prvotimci i pored umora odigrali dobro, ali i da ima stvari na kojima bi trebalo da se poradi:
 
- Danas sam video mnogo dobrih stvari, ali i dosta onih koje su zamaskirane umorom. Naravno, ima tu i stvari koje treba ispraviti i na koje ne utiče ni umor niti bilo šta drugo, i na tome ćemo raditi, kako se ne bi ponovilo na narednim mečevima. 
 
Govorio je i o mladim igračima koji su dobili priliku na današnjoj utakmici, i naglasio da je izuzetno srećan što su pokazali veliku želju za dokazivanjem.
 
- Ovo je bila prva pripremna utakmica, i mislim da smo imali dosta jakog protivnika. Znamo šta smo uradili i kakve su pripreme i moram da kažem da sam zadovoljan. Drago mi je i zbog mladih igrača što su osetili draž Zvezdinog dresa. I oni izlaze iz teškog rada, jer su ipak trenirali 12 dana sa prvotimcima. I pored toga pokazali su veliku želju i volju da se dokažu i izuzetno sam srećan zbog toga. Dosta rada je pred nama, ali kada saberemo sve sa prvog meča, ja sam zadovoljan – zaključio je Stanković.

Podsetimo, bivši Zvezdin fudbaler Ognjen Mudrinski je doveo Maribor u vođstvo u 19. minutu, odličnom reakcijom u kontranapadu: 

 


Nije se, međutim, dugo čekalo na izjednačenje.

Posle prilike Kataija u 26. minutu, novajlija Ohi Omožuanfo je poravnao rezultat.

Loptu rivalima je oduzeo Eraković, proigrao Krstičića, a ovaj sa centra sjajno uposlio Ohija koji je nadmudrio dvojicu suparnika i uspeo da postigne gol:

 

Bonus video: Pripreme FK Crvena zvezda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković