IZ ZATVORA NA TEREN: Sa Realom osvojio Evropu, optužili ga za atentat na Darka Kovačevića, a sada opet igra fudbal

Novosti online

12. 02. 2022. u 10:33

Poznati španski fudbaler Raul Bravo (40) proteklih godina je bio u centru pažnje evropskih medija.

ИЗ ЗАТВОРА НА ТЕРЕН: Са Реалом освојио Европу, оптужили га за атентат на Дарка Ковачевића, а сада опет игра фудбал

Foto: EPA

U akciji španske policije kodnog naziva "Operacija Oikos", odrađenoj pre nekoliko godina, Bravo je uhapšen zbog nameštanja utakmice Valjadolid - Valensija, ali i drugih kriminalnih aktivnosti.

- Raul Bravo smatra se vođom, uz Borhu Fernandeza iz Real Valjadolida, bivšeg igrača Karlesa Arandu, Samu Saiza iz Hetafea i Iniga Lopeza koji trenutno igra za Deportivo, pisala je "Marka" pre tri godine.

Takođe, bio je među uhapšenim i osumnjičenim za pokušaj ubistva nekadašnjeg saigrača Darka Kovačevića, ali u zatvoru se nije dugo zadržao.

Foto: EPA

 

- Ostao sam šokiran kada sam video da piše da sam ja naručio ubistvo. To sam već jednom rekao, moj odnos s Darkom je sjajan. Njihove optužbe su potpuna izmišljotina, ludilo. Pričao sam s Darkom, nazvao me dva dana nakon toga i znao sam da će se nasmejati na takve gluposti. Priznao je da mu se porodica boji i da ne zna zašto se ovo dogodilo. Rekao sam mu da ostane miran - rekao je Bravo za "Marku".

Podsećanja radi, Kovačević je bio u automobilu kada se napadač dovezao do njega izašao iz auta i prišao njegovom vozilu, a bivši srpski fudbaler je uspeo da u poslednjem momentu reaguje. Mediji su tada pisali da sukob između Kovačevića i Brava datira još iz perioda u Olimpijkosu gde su od 2007. do 2009. godine delili svlačionicu.

Posle svih nevolja i problema koje je imao u privatnom životu, Bravo je nakon skoro pet godina pauze odlučio da se vrati fudbalu. Letos je potpisao za Pego, a sad je postao član španskog niželigaša Beniope. Novi tim je ponosno predstavio veliko pojačanje na svojim društvenim mrežama.

Bravo je u bogatoj karijeri pored Real Madrida (2001-2007) sa kojim je osvojio Ligu šampiona nastupao još za Olimpijakos, Aris, Rajo Valjekano, Veriju, Kordobu i Beršot.

BONUS VIDEO: VAR tehnologija u Srbiji

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)