"DAJTE NAM DANCE NA SVETSKOM PRVENSTVU!" Dušan Tadić posle poraza Srbije ima samo jednu želju

D. N.

29. 03. 2022. u 20:12

FUDBALSKA reprezentacija Srbije doživela je poraz od Danske, a kapiten "orlova" Dušan Tadić imao je zanimljiv osvrt.

ДАЈТЕ НАМ ДАНЦЕ НА СВЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ! Душан Тадић после пораза Србије има само једну жељу

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Danska je napunila mrežu Srbije u prijateljskoj utakmici u Kopenhagenu, posle čega je Tadić najpre istakao ovo:

- Imali smo i mi neke šanse, a, eto, nismo postigli pogodak. A oni su iz nekih čudnih situacija postizali golove, i to prelepe. Ali, to je fudbal. Čudna utamica, stvanro... Pali smo kad smo primili prvi gol, pa imali svoje šanse, a onda... Mislim da je 3:0 previsok rezultat. Ništa nismo iskoristili od onog što smo stvorili, malo smo bili i brzopleti, pravili neke za nas netipične greške. Iskren da budem, nadam se da ćemo u petak, na žrebu za Svetsko prvenstvo, dobiti u grupi baš Dance. Taman da ih vidimo tamo!Ne znam za druge ekipe, ne bih da prognoziram ishod žreba, ali, eto, voleo bih Dance, zato što su nas pobedili, pa da im se osvetimo, rekao je Tadić uz osmeh.

Naglasio je da mu je, kao i svima na stadionu, bilo drago što je Kristijan Eriksen ponovo bio starter u reprezentaciji Danske, i to nakon što je, prošle godine, na istom mestu, umalo preminuo usled srčanog udara na utakmici prvenstva Evrope s Holandijom.

- Sigurno da je lepo što se pojavio, što se vratio reprezentaciji. Dobar je on igrač, baš dobar, i ne čudi što su ga podržali i njihovi i naši navijači, koji su bili na stadionu. Drago mi je zbog njega, zaista, rekao je Tadić.

Na kraju je upitan kako je Luka Jović, koji je ušao kao rezerva u igru, a nedugo zatim bio zamenjen:

- Mislim da je iskrenuo članak, ili tako nešto. Nadam se da je dobro, zaključio je kapiten "orlova".

Bonus video: Navijanje škotskih navijača na Marakani

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)