"TITULA JE PRIORITET": Igrači Partizana znaju šta im je činiti

Tanjug

07. 04. 2022. u 11:39

FUDBALER Partizana Lazar Marković rekao je da će se ekipa pripremiti što je bolje moguće za meč sa Čukaričkim, kao i da je prioritet titula u Super ligi Srbije.

ТИТУЛА ЈЕ ПРИОРИТЕТ: Играчи Партизана знају шта им је чинити

FOTO: FK Partizan

- U nedelju igramo protiv jedne dobre ekipe, protiv ozbiljnog trenera. Pripremićemo se što je bolje moguće. Nama je prioritet titula i Partizan igra svaku utakmicu na pobedu, ko nije igrao u Partizanu ne zna šta je pritisak i na terenu i van terena, što je i normalno pošto smo veliki klub, tako i treba da bude. Spreman sam da završimo započeto, da osvojimo titulu, mislim da je moguće i idemo samo jako! - rekao je Marković, preneo je danas klupski sajt.

Fudbaleri Partizana su u sredu na svom terenu pobedili Loznicu sa 2:0, i tako su se plasirali u polufinale Kupa Srbije.

Marković je pri samom kraju prvog poluvremena postigao drugi gol za Partizan, a istakao je da je teško igrati protiv ekipa koje se brane.

- Protiv svake ekipe je teško, pogotovo kada se povuku pozadi kao što je naš protivnik uradio, ali mi respektujemo svakog, svako ima svoj stil i mi smo zadovoljni što smo prošli dalje, iako nam je ovo sekundarno takmičenje. Nama je prioritet titula, ali igramo da što dalje doguramo i da osvojimo Kup, naravno - dodao je kapiten crno-belih.

Fudbaler Partizana Rikardo Gomeš rekao je da je svaka utakmica u Kupu važna.

- Bilo je u nekim trenucima teško, ali kada smo postigli gol, onda je sve bilo mnogo lakše - istakao je strelac vodećeg gola u meču protiv Loznice.

Partizan će u nedelju gostovati Čukaričkom, u poslednjem, 30. kolu regularnog dela Super lige Srbije.

Crno-beli su drugi na tabeli sa 78 bodova, koliko ima i vodeća Crvena zvezda, koja ima bolji međusobni skor i bolju gol-razliku.

Gomeš je dodao da njegov tim očekuje nimalo lak duel na Banovom brdu.

- Još jedan nimalo lak meč nas očekuje, kao što su bili i prethodni, ali mi smo spremni - rekao je Gomeš.

BONUS VIDEO: Stanojević pobesneo zbog nedosuđenog penala 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)