ČUDESAN GOL OBELEŽIO LIGU KONFERENCIJA: Murinjo opet doživeo fudbalski šamar, a Pajet raspametio Evropu

A. Ilić

07. 04. 2022. u 22:54

ODIGRANI su prvi četvrtfinalni mečevi Lige konferencija, a prštalo je od golova u duelu Fejenorda i Slavije (3:3). Ipak, zbog današnjeg "grudvanja" sa navijačima Bodo Glimta sve oči bile su uprte u Norvešku gde je domaćin još jednom slavio protiv Rome (2:1), Marsej je identičnim rezultatom savladao Paok. bez golova je završen meč Lestera i PSV.

ЧУДЕСАН ГОЛ ОБЕЛЕЖИО ЛИГУ КОНФЕРЕНЦИЈА: Мурињо опет доживео фудбалски шамар, а Пајет распаметио Европу

FOTO: Tanjug

Ranije tokom dana, dok je išao ka klupskom autobusu Rome, Žoze Murinjo je video veću grupu mlađih ljubitelja fudbala i, čuvši da neki od njih spomnju njegovo ime, pomisliio da žele autograme.

Možda je neko od njih to zaista i hteo, ali je ka portugalskom treneru poletela grudva...

Murinjo je to izbegao, naljutio se i otišao u autobus, a imajući u vidu da ga je lokalna štampa u Norveškoj jutros prozivala zbog debakla od 6:1, baš protiv Boda prošle jeseni, prilično rešen je došao na utakmicu.

Nema sumnje da je Murinjo imao dosta razloga da motiviše svoje igrače u večerašnjem meču, ali je Roma još jednom iskusila gorčinu poraza protiv Bodo Glimta (2:1), a domaćin je pokazao da ubedljivi trijumf iz prvog meča nikako nije slučajnost.

FOTO: Tanjug

Povela je Roma u završnici prvog poluvremena. Miktarijan je u 43. minutu proigrao Pelegrinija za vođstvo Murinjove čete, dok je u 56. minutu Saltnes poravnao rezultat na 1:1.


Minut pre kraja regularnog dela meča na asistenciju Pelegrina Vitelensen postavio konačnih 2:1 za drugu pobedu Norvežana protiv Rome u Ligi Konferencija.

FOTO: Tanjug

Marsej je dočekao Paok, našeg Andrije Živkovića. Slavio je domaćin 2:1, a drugi gol francuskog tima bio je prava umetnost.

Gerson je na asistenciju Pajeta u 13. minutu zatresao mrežu Paščalakisa, a u završnici prvog poluvremena i Paje se upisao u strelce.

Nakon odlično izvedenog kornera Undera Francuz je iz uigrane akcije na dvadesetak metara dočekao loptu na volej i poslao je u mrežu nemoćnog golmana Paoka.

Kaduri je u 48. minutu postavio konačnih 2:1. Žerson je u četvrtom minutu nadoknade dobio drugi žuti karton, te je Marsej meč završio sa desetoricom.

FOTO: Tanjug

Nešto ranije večeras u prvoj utakmici četvrtfinala Lige konferencija, fudbaleri Fejenorda i Slavije iz Praga odigrali su nerešeno 3:3.

Fejnord je poveo u 10. minutu golom Luisa Sinistere, a izjednačio je Peter Olajinka u 41. Češki klub poveo je u 67. minutu golom koji je postigao Jira Sor, a izjednačio je Markos Senesi u 74. minutu.

Ekipa Fejenorda je opet povela golom Orkana Kokčua u 86. minutu, a konačan rezultat postavio je Ibrahima Traore pogotkom u petom minutu nadoknade vremena.

Lester i PSV su odigrali bez golova 0:0.

Liga konferencija, rezultati prvih utakmica četvrtfinala

Fejenord - Slavija Prag 3:3

Bodo Glimt - Roma 2:1

Lester - PSV 0:0

Marsej - Paok 2:1

BONUS VIDEO: Stanojević pobesneo zbog nedosuđenog penala

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda