NOVA ERA, STARI HEROJ: Ronaldo progovorio o Ten Hagu, ali otkrio mnogo više

Novosti online

13. 05. 2022. u 22:45

HOLANDSKI stručnjak Erik Ten Hag sešće na užarenu klupu Mančester junajteda, potvrdio je engleski klub nedavno. Euforija koja je zavladala u okolini "Old Traforda" samo raste. A danas će navijače "crvenih đavola" obradovati još jedna vest...

НОВА ЕРА, СТАРИ ХЕРОЈ: Роналдо проговорио о Тен Хагу, али открио много више

Foto: AP

Sezonu za zaborav upotpunila su stalna šuškanja da će zvezda tima Kristijano Ronaldo napustiti klub, da je nezadovoljan, da želi trofeje i da je rođeni pobednik rešio da napusti "gubitnički tim". 

Ipak...

Reči miljenika "teatra snova" nagoveštavaju potpuno drugačiji epilog. Portugalac se oglasio povodom dolaska doskorašnjeg trenera Ajaks, koji je u Amsterdamu sinonim za uspeh. 

- Ono što znam o njemu je da je uradio fantastičan posao za Ajaks, da je iskusan trener. Ali moramo da mu damo vremena. Stvari moraju da se promene onako kako on bude želeo. Nadam se da ćemo imati uspeha. Srećni smo i uzbuđeni, ne samo kao igrači, već i kao navijači. Želim mu sve najbolje i verujem da ćemo sledece godine osvajati trofeje - rekao je Ronaldo u razgovoru za klupsku televiziju.

Ronaldo je ove sezone uprkos bledim izdanjima tima za koji nastupa, u Premijer ligi postigao 18 golova, ima tri asistencije i samo s u Son i Mohamed Salah ispred nekada najboljeg igača sveta na listi strelaca navišeg engleskog ranga.

BONUS VIDEO: Ko je Erling Haland najtraženiji fudbaler na svetu?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOJER REKORDER: Golman Bajerna ušao u istoriju Lige šampiona