"SANJAO SAM O TITULAMA SA ZVEZDOM!" Dragović: Došao je trenutak da budemo nagrađeni za posvećen rad

Novosti online

20. 05. 2022. u 16:07

CRVENA zvezda nalazi se nadomak odbrane titule u Superligi Srbije. Očekivanja od meča poslednjeg kola protiv Voždovca izneo je defanzivac crveno-belih Aleksandar Dragović.

САЊАО САМ О ТИТУЛАМА СА ЗВЕЗДОМ! Драговић: Дошао је тренутак да будемо награђени за посвећен рад

FOTO: M. Vukadinović

Reprezentativac Austrija je istakao da je kao mali sanjao da osvaja trofeje sa klubom sa "Marakane". Sada je blizu da to ostvari.

- Iza nas je dug i uspešan put, došao je trenutak da budemo nagrađeni za posvećen rad tokom cele sezone, ali kako bismo stigli do te nagrade moramo da ostvarimo i poslednji korak. Prvenstvo je bilo neizvesno, a takva će biti i završnica. Zaslužili smo da se nađemo na pobedničkom postolju, osim kvaliteta, ove sezone smo pokazali i veliku želju da nastavimo sa dominacijom. Utakmica protiv Voždovca će biti kruna ove sezone, bar kada je u pitanju Superliga Srbije. Sanjao sam o titulama sa Zvezdom, a sada me samo jedna utakmica deli od prve, verujem ne i jedine za ovu sezonu - rekao je Dragović.

Aleksandar Dragović/FOTO: FK Crvena zvezda

Uprava Zvezde je odlučila da ulaz na utakmicu sa "zmajevima" bude besplatan.

- Mogao bih danima da pričam koliko su nam značajni navijači i koliko nam je bitna njihova podrška. Mnogo toga smo prošli zajedno i zaista je lepo što je klub obezbedio slobodan ulaz i pokrenuo akciju sa barjacima. Siguran sam da će "Marakana" izgledati fenomenalno u nedelju. Ceo život sam sanjao da igram pred punom "Marakanom" i osvajam titule sa Zvezdom. Ubeđen sam da će navijači doći da nas pozdrave i da će nam pomoći da osvojimo i petu uzastopnu titulu, a zatim nadam se da svi proslavimo ono za šta smo se borili poslednjih godinu dana. Zvezdaši vidimo se na "Marakani" – zaključio je bivši igrač Bajer Leverkuzena.

Utakmica Crvena zvezda - Voždovac igra se u nedelju od 18.30 na stadionu "Rajko Mitić".

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024