ZVEZDA NA POTEZU: Dzjuba se u kostimu superheroja spektakularno oprostio od Zenita (VIDEO)

Novosti online

22. 05. 2022. u 17:21

VEĆ neko vreme domaći mediji bruje o potencijalnom dolasku ruskog napadača Artjoma Dzjube u redove Crvene zvezde. Fudbaler Zenita, koji ima 33 godine je svestan da ruski timovi neko vreme neće moći da igraju međunarodna takmičenja. A nagađanja o tome da li će igrač obnoviti ugovor sa timom za koji trenutno nastupa, konačno mogu da prestanu.

ЗВЕЗДА НА ПОТЕЗУ: Дзјуба се у костиму суперхероја спектакуларно опростио од Зенита (ВИДЕО)

Foto: Instagram / artem.dzyuba

Naime, ruski napadač se obukao u kostim "Marvelovog" anti-heroja "Dedpula" i sa stilom se oprostio od dresa tima iz Sankt Peterburga.

Njegova poruka sa "instagrama" je nešto što su čelnici kluba iz Ljutice Bogdana priželjkivali da čuju. Gorostasni golgeter se zahvalio upravi Zenita, saigračima i svima koji su ga pratili u fudbalskoj avanturi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Artem Dzyuba (@artem.dzyuba)

Dzjuba je Zenitovom osvajanju četvrte uzastopne titule doprineo sa 11 golova i sedam asistencija, a ukupno je ove sezone u 37 mečeva dao 13 i namestio 10 golova. 

Iskusni golgeter je tokom bogate karijere branio boje isključivo ruskih timova. Ponikao je u Spartaku, igrao na pozajmicama u Tomu i Rostovu, da bi 2015. godine prešao u Zenit iz Sankt Peterburga, čiji je i dalje član.

Za reprezentaciju Rusije odigrao je 55 mečeva i postigao 30 golova, ima za sobom dva evropska i jedno Svetsko prvenstvo i bio je kapiten reprezentacije, pre nego što je prošle godine objavio da više neće igrati za nacionalni tim.

Dzjubin ugovor ističe na kraju sezone, a ukoliko Zvezda postigne dogovor sa njim, bio bi ogromno pojačanje u pohodu na novu evropsku jesen.

Bonus video: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)