DAJ ŠTA DAŠ: Letnja rasprodaja u Parizu, sportski direktor PSŽ-a prodaje pola tima

Novosti online

31. 05. 2022. u 15:58 >> 16:08

NOVI sportski direktor Pari Sen Žermena Luis Kampos odlučio je da u letnjem prelaznom roku proda najmanje 10 igrača, prenose francuski mediji.

ДАЈ ШТА ДАШ: Летња распродаја у Паризу, спортски директор ПСЖ-а продаје пола тима

EPA

"Le Parizijen" navodi da je Kampos, koji je na poziciji sportskog direktora zamenio Leonarda, odlučio da kreira novu politiku kluba, a sve kako bi na "Park prinčeva" konačno stigao trofej Lige šampiona.


Prvi potez novog sportskog direktora "svetaca" biće rasprodaja igrača - Anhel di Marija je napustio PSŽ, jer mu je istekao ugovor, dok će se klub odreći Serhija Rika, Lajvina Kurzave, Tila Kerera, Abdua Dijaloa, Leandra Paredesa, Endera Erere, Danila, Idrisa Geja, Žulijana Drakslera i Maura Ikardija.

Francuski list navodi da su vlasnici Pari Sen Žermena spremni da prodaju i Nejmara i to samo u slučaju dobre finansijske ponude.

Kampos će imati i zadatak da pronađe novog trenera za francuskog šampiona. Maurisio Poketino je izgubio poverenje čelnika kluba, a kao kandidati za novog trenera "svetaca" pominju se Zinedin Zidan, Antonio Konte, Tijago Mota i Joakim Lev.


Bonus video: Svemirsko svetsko prvenstvo: Spektakl kakav fudbal ne pamti
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)