NOVA ERA VOŽDOVCA: Superligaški klub predstavio trenera za predstojeću sezonu

Novosti online

08. 06. 2022. u 15:21 >> 15:21

FUDBALSKI trener Nebojša Jandrić novi je šef stručnog štaba Voždovca, saopštio je beogradski klub.

НОВА ЕРА ВОЖДОВЦА: Суперлигашки клуб представио тренера за предстојећу сезону

Foto: N.Paraušić

Novi strateg istakao je da mu je izuzetno zadovoljstvo što je došao u klub sa identitetom i prepoznatljivom filozofijom rada.

- Drago mi je da su ljudi iz kluba prepoznali da sam baš ja taj koji odgovara profilom i da svojim radom mogu tu klupsku ideju i da sprovodim i na terenu. Sa nestrpljenjem očekujem i zvaničan početak rada sa ekipom. Do sada sam negovao taj ofanzivni pristup igri, što i statistički parametri pokazuju i verujem da me je to i preporučilo Voždovcu, te želim da tako i ostane - rekao je Jandrić.


On će na klupi Voždovca naslediti Aleksandra Lintu, koji je prošle sezone doneo peto mesto "zmajevima" u Superligi Srbije.

Direktor Voždovca Miloš Mirković poželeo je novom treneru mnogo uspeha u radu.

- Smatram da smo napravili dobar izbor, s obzirom na to da se ljudski kvaliteti, a i fudbalska filozofija kluba i novog šefa struke poklapaju. Do početka sezone ostalo je još mesec dana, što je sasvim dovoljno vremena da zajedno upotpunimo tim i spremno dočekamo takmičenje u Superligi. Jandrić će od sutra i zvanično početi sa radom i treninzima, a ja mu u ime kluba želim mnogo sreće i uspeha - poručio je Mirković.

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković