TEN HAG SE IZJASNIO: Poznata sudbina Kristijana Ronalda u Mančesteru

Novosti online

26. 06. 2022. u 13:28 >> 09:09

NEDAVNI izveštaji povezuju Ronalda sa odlaskom sa "Old traforda" ovog leta, a tvrdi se takođe da portugalski as nije zadovoljan u klubu.

ТЕН ХАГ СЕ ИЗЈАСНИО: Позната судбина Кристијана Роналда у Манчестеру

FOTO: AP

Poput brojnih navijača Mančester junajteda, Erik ten Hag će se nadati da su glasine koje povezuju Kristijana Ronalda sa odlaskom neistinite.

Izveštaji u poslednjih nekoliko dana sugerišu da bi zvezda sa "teatra snova" mogla da očekuje rani odlazak iz Junajteda ovog leta. Ronaldu je ostalo još godinu dana do kraja ugovora, ali spekulacije su ga pratile tokom poslednjih nekoliko meseci.

Najnovija glasina je da je petostruki osvajač Zlatne lopte nezadovoljan nedostatkom transfera u Junajtedu. Klub tek treba da dovede prve akvizicije, uprkos tome što je do nove sezone ostalo nešto više od mesec dana i Ten Hag se suočava sa velikom rekonstrukcijom nakon katastrofe koja je bila prošle sezone.

FOTO: EPA

Bajern iz Minhena je doveden u vezu sa potencijalnim transferom, iako je nemački šampion već povukao glasine. Međutim, malo je verovatno da će to okončati spekulacije, koliko god bi Ten Hag to bez sumnje voleo.

Ronaldo je naravno bio jedna od retkih svetlih tačaka u inače sumornoj sezoni u Mančesteru. Njegova 24 gola u 38 nastupa osigurala su Junajtedu da barem dođe do kvalifikacije za Ligu Evrope, dok je njihova sezona u Ligi šampiona mogla da se završi u grupnoj fazi bez njegovog vitalnog doprinosa.

Potencijalni odlazak bi verovatno bio prekretnica za strastvenu bazu navijača koji su već zabrinuti zbog nedostatka dolazaka ovog leta. Navijači ipak mogu da budu sigurni da Ten Hag već čvrsto ima Ronalda u svojim planovima za sledeću sezonu.

FOTO: Tanjug / AP

U drugom intervjuu za britanski Telgraf, holandski strateg je dodao: 


- Ronaldo je klasa zbog onoga što je već pokazao i mislim da je još uvek veoma ambiciozan. Naravno da bih voleo da ga zadržim. On je ove godine bio veoma važan za Mančester junajted i može da pruži slične statistike onima od prethodne godine, koje su sjajne. 

Uprkos glasinama, očekuje se da će Ronaldo da se vrati za predsezonu sa Junajtedom sledećeg meseca. Ovaj 37-godišnjak trenutno trenira na Majorki, dok se priprema za turneju i prvu prijateljsku utakmicu protiv Liverpula 12. jula na Tajlandu.

BONUS VIDEO: Andrade stigao na pripreme Partizana

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)