PETAR STANIĆ CENI SVE ŠTO MU TRENER KAŽE"Upijam svaki Misterov savet"

Đ. S.

26. 06. 2022. u 19:45

JEDAN od igrača Crvene zvezde koji u narednoj sezoni očekuju šansu je Petar Stanić (20).

ПЕТАР СТАНИЋ ЦЕНИ СВЕ ШТО МУ ТРЕНЕР КАЖЕУпијам сваки Мистеров савет

FOTO: FK Crvena zvezda

Mladi vezista koji je prošle godine stigao u redove šampiona nije imao previše minuta u minulom takmičarskom ciklusu. To Stanića ne brine previše. Na pripremama u Sloveniji vredno radi i trudi se da svaki savet trenera Dejana Stankovića usvoji, budući da je upravo šef stručnog štaba crveno-belih kao igrač igrao na istoj poziciji i najbolje zna "cake" za delovanje u manevru.


- Podrška stručnog štaba veoma znači, naročito od Mistera Dejana Stankovića. Svi znamo za koje klubove je igrao i šta je postigao u karijeri, tako da ne treba trošiti reči. Nastupam na sličnoj poziciji na kojoj je igrao, tako da mi svaki savet puno znači - poručuje Stanić.

Zahtevniji deo priprema je prošao, sada slede utakmice i završni radovi kako bi se prvotimci osvajača duple krune što bolje spremili za izazove na startu Superlige i kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Stigao nas je umor, ali ovo je ključan deo da se dođe do potrebnog nivoa fizičke pripremljenosti. Do početka prvenstva je manje od 20 dana i više je akcenat na fudbalski stvarima - dodao je mladi vezista i najavio visoke ambicije u narednom takmičarskom ciklusu - Očekivanja su uvek ista, želimo da obranimo "duplu krunu.

DRUGI TEST - DOMŽALE

FUDBALERI Crvene zvezde danas (19.00, Arena 1 premijum) će odigrati drugu pripremnu utakmicu u Sloveniji protiv domaćeg tima Domžale. Izabranici Dejana Stankovića su prvi meč protiv Brava završili pobedom (2:1), a do kraja priprema očekuje ih i meč sa Koprom 30. juna, dok je generalna proba zakazana za 3. jul kada će u Sočiju igrati sa šampionom Rusije Zenitom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVE INFORMACIJE: Evo u kakvom je stanju sin Dejana Stankovića