ZVANIČNO: Nemanja Radonjić ima novi klub

Novosti online

07. 07. 2022. u 11:24

Nemanja Radonjić stigao je u Torino, sa kojim je potpisao ugovor na jednu sezonu o pozajmici, posle koje će italijanski klub morati da otkupi njegov ugovor od Olimpik Marselja za 2.000.000 evra.

ЗВАНИЧНО: Немања Радоњић има нови клуб

Foto: Printskrin/Večernje Novosti

Vidno raspoložen došao je reprezentativac Srbije na predstavljanje u svom novom klubu.

Prvi intervju je dao za klupsku televiziju i to na italijanskom jeziku, što je novinarku koja je razgovarala sa njim iznenadilo.

- Dok sam bio fudbaler Rome sam živeo u Italiji i tada sam učio vaš jezik. Sada ću da ga obnovim - rekao je Radonjić na startu razgovora, pa potom objasnio kako je dospeo u Torino:

- Saša Lukić mi je pohvalno govorio o klubu i savetovao da dođem. Nas dvojica se poznajemo gotovo ceo život jer smo kao mali igrali zajedno u mlađim kategorijama Partizana, a sada i u reprezentaciji Srbije, tako da imam poverenja u njega (smeh). Takođe, odlično poznajem i Vanju Milinković-Savića, koji sada sa nama zajedno igra u nacionalnom timu. Verujem da će mi njih dvojica biti od velike pomoći na početku.

Radonjić je prošle dve sezone proveo na pozajmicama, najpra u Herti, pa potom u Benfiki, u kojoj gotovo da nije igrao. Sada se nada da će u novom klubu biti drugačije.

- Spreman sam. Zapravo, jedva čekam da počnem da igram - poručio je Radonjić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MITROVIĆ ISPRIČAO SVE: Evo šta je golgeter rekao o atmosferi u reprezentaciji Srbije