RASTANAK VEĆ OBAVLJEN? Kristijano Ronaldo zatvara za sobom vrata Mančester junajteda, poslednji potez upravo to pokazuje

Novosti online

07. 07. 2022. u 19:31

KRISTIJANO Ronaldo je, sve izvesnije, pred transferom.

РАСТАНАК ВЕЋ ОБАВЉЕН? Кристијано Роналдо затвара за собом врата Манчестер јунајтеда, последњи потез управо то показује

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Aktuelni igrač Mančester junajteda je, podsetimo, minule sedmice obavestio upravu kluba s "Old Traforda" da bi on, prosto, da ide negde drugde.


U ponedeljak se nije pojavio na pripremama, što su u Junajtedu objasnili rečima da se to "dogodilo uz 'zeleno svetlo' uprave", i to jer je Portugalac imao neke 'važne porodične stvari' da obavi.

Danas se pojavila informacija da Ronaldo, koji još ne trenira s klupskim kolegama, s njima neće krenuti ni na turneju.

Navodno, i i dalje su u pitanju "privatni, porodični razlozi", zbog kojih mu je klub "dao zeleno svetlo" da odsustvuje, ali će sada Junajted bez njega poći u Bangkok, što sam podgreva sumnje da sledi odlazak portualskog asa u neki drugi klub.

U koji... Teško je proceniti u ovom trenutku.


Pisalo se najpre 3 dana da bi mogao da se vrati u Italiju, gde je prethodno igrao za Juventus, mediji sa Apenina su spominjali i malo Romu, a malo više Napoli, a onda se pojavila i informacija da bi Kristijano Ronaldo mogao da pređe u - Čelsi.

Kristijano Ronaldo / Tanjug/AP

Iako je sam Junajted, bar prema onome što javljaju britanski mediji, "potpuno posvećen tome da Kristijano Ronaldo ostane do kraja ugovora u klubu", odnosno još jednu punu sezonu, njegovo sve duže odsustvo kao da označava da se rastanak već primakao.

Ili je, zapravo, već počeo.

Stigle li i neka zvanična ponuda za Portugalca, to će predstavati i finansijski pritisak na upravu Mančester junajteda, koja će se naći između nakovnja (Portugalčeve nezainteresovanosti da ostane) i čekića (činjenice da ništa na njegovom odlasku neće moći da se zaradi na leto 2023. godine). 

BONUS VIDEO - TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOŠ JE NAŠ: Vojvodina završila veliki posao!