NI JUVE NI INTER: Filip Kostić ide gde ga niko nije očekivao

Novosti online

08. 07. 2022. u 10:12

FILIP Kostić je bio viđen u crno-belom dresu Juventusa, a onda zastoj u pregovorima. Anhel di Marija je danas sleteo u Torino, a to najverovatnije znači ništa od Srbina. "Bjankoneri" su promenili plan.

НИ ЈУВЕ НИ ИНТЕР: Филип Костић иде где га нико није очекивао

Tanjug/AP

Poslednja informacija sa Apenina govori da se pojavio novi pretendent - Napoli. Naime, Lućijano Spaleti želi Delofeua, Antonjina Baraka i Kostića kako bi potpuno osvežio bokove i vezni red i Srbin bi bio odlično rešenje.

Kostić ne želi da produži ugovor sa Ajntrahtom koji će igrati Ligu šampiona, Nemci naravno neće dozvoliti da sledećeg leta ode kao slobodan igrač, pa će biti zanimljivo videti rasplet. Jasna je i namera nekadašnjeg igrača kragujevačkog Radničkog da se preseli u veći klub, jaču ligu, za njega ovo je šansa karijere.

Priča se da je sa Juventusom dogovorio uslove, da su Nemci nudili veći novac, ali da visina ugovora nije glavna motivacija za Filipa.

Kostić je i dalje na čekanju, bio je prošlog leta blizu Intera i Lacija, ovog ga videli već svi u Juventusu, a na kraju će izgleda završiti u Napulju.

BONUS VIDEO: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MNOGI GA NE VOLE, ALI ON TERA PO SVOM: Argentinac provocirao domaće navijače, pa odveo Aston Vilu u polufinale