REAL MADRID ODBIO DŽEKA: Ali za usluge Bosanca zainteresovan je još jedan velikan

Novosti online

21. 07. 2022. u 10:14

U fudbalskom klubu Real Madrid su uglavnom završene aktivnosti što se tiče dovođenja novih pojačanja, mada se ipak nešto može dogoditi na poziciji napadača.

РЕАЛ МАДРИД ОДБИО ЏЕКА: Али за услуге Босанца заинтересован је још један великан

FOTO: AP/Tanjug

Španski i evropski prvak dobro je pozicioniran za novu sezonu i ima manje-više sklopljen tim po potrebama i željama Karla Ančelotija. Stigao je Antonio Ridiger iz Čelsija, kao slobodan igrač kako bi pojačao zadnju liniju, dok je za 80 miliona evra doveden Aurelijan Čuameni iz Monaka.

Po svemu sudeći, ostaće na tome, iako u Realu žale što nisu uspeli da dovedu mega zvezdu Kilijana Mbapea, koji je imao usmeni dogovor sa "kraljevskim klubom", pa je na kraju potpisao novi ugovor s PSŽ-om.

Jedino što u Realu možda mogu da naprave do kraja prelaznog roka je da dovedu napadača koji bi bio pristojna zamena za Karima Benzemu, pošto će iskusnom Francuzu trebati odmor u izuzetno napornoj sezoni sa zgusnutim rasporedom zbog Svetskog prvenstva u Kataru krajem godine.

Prema španskom "El Largueru", Real Madrid je pristojno odbio Edina Džeka. Bosanac je navodno bio ponuđen klubu, ali u glavnom gradu Španije su se zahvalili i odbili taj predlog.

 


36-godišnji reprezentativac BiH ima još godinu dana ugovora s Interom, ali je bilo dosta spekulacija da će ovog leta promeniti klub nakon što se u tim vratio Romelu Lukaku. Ta opcija i dalje nije isključena, a najnovije vesti navode da je na radaru Borusije Dortmund, kojoj je neophodan napadač nakon neočekivane sudbine novopridošlog napadača Sebastijana Alea, kojem su otkrili rak testisa. Ali u igri za novog napadača "milionera" je i Luis Suarez.

BONUS VIDEO: "Petarda" na Marakani


 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024