SPEKTAKL U LAS VEGASU! Modrić o meču sa Barselonom: To je "El Klasiko", uvek se dosta očekuje

Novosti online

23. 07. 2022. u 17:59

BARSELONA i Real Madrid prirediće ljubiteljima fudbala spektakl u Las Vegasu. "El Klasiko" se igra u noći između subote i nedelje od 5.00 časova.

СПЕКТАКЛ У ЛАС ВЕГАСУ! Модрић о мечу са Барселоном: То је Ел Класико, увек се доста очекује

Tanjug/AP

Ova utakmica pokazaće u kakvoj su formi dve najbolje španske ekipe, a vezista "kraljevića" Luka Modrić očekuje meč sa puno inteziteta.

- Pokušaćemo da odigramo dobar meč, da se pripremimo najbolje što možemo kroz ove mečeve. Znamo da je to "El Klasiko" i da su mečevi sa Barselonom uvek intezivni i puni očekivanja. Zato je važno odigrati dobro - rekao je hrvatski fudbaler.

Sjajni vezista ističe da jedva čeka početak sezone. Prošlu je tim Karla Ančelotija završio sa dva trofeja - Primera i Liga šampiona.

- Jedva čekamo da krenu utakmice. Tim je dobro spreman, možda smo malo umorni zbog prethodnih treninga, ali zato i služi predsezona. Sada treba sve učiniti da odigramo dobro. Kada pobeđujete, to ne znači da sad možete da se opustite i budete zadovoljni sobom. Naprotiv, kad imaš taj osećaj pobeđivanja, želiš više. Hoćeš ponovo da osetiš sve to, te stvari koje te guraju da ideš napred.

Iako ima 36 godina rođeni Zadranin je i dalje je jedan od najboljih i najvažnijih igrača "kraljevića".

- To je ljubav prema fudbalu. Volim ovo što radim, srećan sam u Realu. U najboljem sam klubu na svetu imam sve što igrač može da poželi. To me sve ispunjava željom da nastavim - zaključio je Modrić.

Očekuje da se ovom meču prisustvuje 65.000 navijača na "Aledžajant" stadionu.

BONUS VIDEO: Radonjić zapevao, oduševio saigrače

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024