VLAHOVIĆ GOLEADU GLEDAO SA KLUPE: Azar (konačno) strelac u remiju Reala (VIDEO/FOTO)

Novosti online

27. 07. 2022. u 08:25

FUDBALERI Barselone i Juventusa su navijačima na američkoj turneji priredili nezaboravnu fudbalsku predstavu. Duel u Dalasu završen je rezultatom 2:2, a sa klupe ga je posmatrao Dušan Vlahović.

ВЛАХОВИЋ ГОЛЕАДУ ГЛЕДАО СА КЛУПЕ: Азар (коначно) стрелац у ремију Реала (ВИДЕО/ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Dva puta su Katalonci poveli, u 34. minutu strelac je bio Usman Dembele, a potom i u 40, na drugoj strani Mojze Kin se upisao u 39. i 51. minutu meča.

Dušan Vlahović je meč pratio sa klupe, a uprkos tome što je Masimilijano Alegri napravio devet izmena, za Srbina nije bilo prostora na terenu, a priliku je na najbolji način iskoristio Kin.

Staroj dami ostaje da odigra još jedan meč na pripremama, 31. jula protiv Reala, pa će i taj meč dati naznake o statusu Vlahovića.

Sezona u Italiji startuje 15. avgusta za Juve, koji čeka Sasuolo.

Identičnim rezultatom završen je i duel između Reala i Klub Amerike (2:2), pa ni jedni ni drugi još nemaju pobedu na turneji u SAD.

Poveo je meksički tim preko Martina u 5. minutu, da bi Karim Benzema u 22. poravnao rezultat.

Preokret je viđen u 55. minutu kada je Eden Azar pogodio penal, da bi Fidalgo, takođe sa bele tačke, u 82. postavio konačan rezultat.

Inače, Eden Azar se upisao u strelce prvi put posle 188 dana, tačnije od 20. januara kada je protiv Elčea bio strelac u osmini finala Kupa kralja.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković