JIRGEN KLOP U "BOŽE ME SAČUVAJ!" EPIZODI: Čuo koja zvezda Liverpula "ide" u Juventus, pa reagovao ovako

Novosti online

28. 07. 2022. u 18:49

TRENER fudbalera Liverpula Jigen Klop danas je bio u centru pažnje engleske fudbalske javnosti.

ЈИРГЕН КЛОП У БОЖЕ МЕ САЧУВАЈ! ЕПИЗОДИ: Чуо која звезда Ливерпула иде у Јувентус, па реаговао овако

Jirgen Klop foto: EPA

Naime, on je izjavio da je napadač Roberto Firmino srce i duša ekipe i tako na originalan način demantovao da će Brazilac biti prodat Juventusu, o čemu su pisali pojedini britanski, a i italijanski mediji.

"Bobi je ključan igrač za nas, on je srce i duša ovog tima. Sve izgleda dobro i apsolutno sam zadovoljan Firminom. Za mene nema nikakve sumnje u njegove kvalitete, tako da jeste, on je veoma važan za nas", izjavio je Klop, a preneo britanski Ekspres.

Firmino je u Liverpul došao 2015. godine iz Hofenhajma, a Juventus je navodno bio spreman da za njega plati 22 miliona evra.

Fudbaler, koji podjednako dobro igra na pozicijama napadača, "lažne devetke" i polušpica, za selekciju Brazila odigrao je 55 utakmica i postigao 17 golova.

U Liverpulu je je na 327 utakmica bio strelac 98 pogodaka, a sa Crvenima je osvojio Ligu šampiona 2019, igrao dva finala tog elitnog takmičenja, podigao pehar Premijer lige, FA Kupa, Liga kupa, UEFA Superkupa, FIFA Svetskog klupskog prvenstva, dok je još igrao i u finalima Lige Evrope i Komjuniti šilda.


BONUS VIDEO - TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)