ONI ĆE DIĆI FUDBALSKU PIJACU U VAZDUH: Spiskali 120 miliona, pa najavili još dva pojačanja, ni Barsa im nije ravna

Novosti online

31. 07. 2022. u 21:57

IAKO je ostalo još nešto malo manje od mesec dana do zatvaranja "fudbalske pijace", a s obzirom da su velikani ove magične igre već doveli kapitalna pojačanja i pokrili deficitarne pozicije, sve je govorilo da će Barselona poneti epitet najvećih "trošadžija" ovog leta.

ОНИ ЋЕ ДИЋИ ФУДБАЛСКУ ПИЈАЦУ У ВАЗДУХ: Спискали 120 милиона, па најавили још два појачања, ни Барса им није равна

FOTO: AP

Međutim, menadžer Arsenala Mikel Arteta izjavio je danas da želi da londonski klub do kraja prelaznog roka angažuje još najmanje dvojicu fudbalera, prenosi "Skaj sport".

"Topdžije" su potrošile ogromnih 120 miliona funti na petoricu novih fudbalera, čime se ekipa iz engleske prestonice našla na trećem mestu na listi klubova koji su najviše potrošili u letnjem prelaznom roku.

Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Ukoliko realizuju još dva transfera, kako je najavio španski strateg, lako bi mogli da prestignu i Katalonce, koji su već doveli nekoliko zvučnih transfer-bombi. 

- Ako tržište dozvoli dovešćemo još dva pojačanja. Želimo da dostignemo savršen balans u ekipi i da sprovedemo plan zacrtan na početku prelaznog roka. Hoćemo li uspeti ili ne, druga je priča - rekao je Arteta.

Mikel Areta foto: EPA

Podsetimo, u Arsenal su do sada stigli Gabrijel Žezus, Aleksandar Zinčenko, Fabio Vieira, Mat Tarner i Markinjoš.

Londonski klub je pripreme završio pobedom protiv Sevilje sa 6:0, a topdžije će u prvom kolu nove sezone u Premijer ligi 5. avgusta gostovati gradskom rivalu Kristal palasu.


BONUS VIDEO: Majstorija Kataija
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)