"DŽENTLMENSKO PONAŠANJE": Ovako je Crvena zvezda odložila derbi kola s Vojvodinom

Tanjug

01. 08. 2022. u 16:51

UTAKMICA 5. kola Superlige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde, koja je trebala da bude odigrana 6. avgusta u Novom Sadu, odložena je zbog obaveza beogradskog kluba u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

ЏЕНТЛМЕНСКО ПОНАШАЊЕ: Овако је Црвена звезда одложила дерби кола с Војводином

Foto: FK Crvena zvezda

Podsetimo najpre, Crvena zvezda će biti domaćin Pjuniku u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, koji je na programu 3. avgusta u Beogradu od 20.45 časova.

Srpski šampion bi potom trebao 6. avgusta da gostuje u Novom Sadu. Međutim, kako je ranije javio portal Mocartsport, Crvena zvezda je zatražila da se taj meč pomeri za neki drugi termin, a Vojvodina i čelnici Mocart bet Superlige Srbije su pristali na molbu beogradskog kluba.

Tome se dodaje i da će, nezvanično, "Vojvodina i Crvena zvezda meč odigrati 19. oktobra, a prema džentlmenskom sporazumu čelnika SLS i klubova iz prošle sezone, dozvoljeno je samo jedno odlaganje utakmice".

Sam šampion Srbije ovako je o svemu obavestio javnost:

"Fudbaleri Crvene zvezde su jedina ekipa u prvenstvu sa maksimalnim učinkom od četiri pobede, uz gol razliku 17:1. Prvi pratilac na tabeli je Vojvodina, sa devet bodova, ali će svi ljubitelji fudbala morati da se strpe do ukrštanja ove dve ekipe. Tačan termin odigravanja biće nadknadno određen i o tome ćemo vas blagovremeno obavestiti".

Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, "grobari" i "delije" zagrmeli kao jedan!

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati