"MA NEĆU DA ME POREDITE S NJIM!" Robert Levandovski ima jedan zahtev za medije

Novosti online

02. 08. 2022. u 15:59

NOVI fudbaler Barselone Poljak Robert Levandovski izjavio je da ne želi da ga novinari upoređuju sa napadačem Reala Karimom Benzemom, prenose španski mediji.

МА НЕЋУ ДА МЕ ПОРЕДИТЕ С ЊИМ! Роберт Левандовски има један захтев за медије

FOTO: EPA

Levandovski je pre dve nedelje stigao u Barselonu iz Bajerna. Pojedini španski mediji tvrde da će se Benzema i Levandovski boriti za titulu najboljeg strelca u španskom prvenstvu.

"Benzema je izvanredan igrač. Pokazao je to igrama prošle sezone u Ligi šampiona kada je sa Realom izbacio PSŽ, Čelsi i Mančester siti. U La ligi je 10 ili čak 12 godina - ne znam pouzdano. Benzema savršeno poznaje ovu ligu, a u Ligi šampiona je dokazao da je jedan od najboljih igrača na svetu", rekao je poljski fudbaler.

Levandovski je istakao da ga u Barseloni čeka novi izazov.

"Smatram da je odlično što ima toliko dobrih napadača u La ligi. Navijačima i gledaocima će biti zanimljivije. Ne želim da se u ovom trenutku upoređujem s Benzemom. Čeka me novi izazov koji prihvatam, a on je ikona dugi niz godina u La ligi. U prošloj sezoni je pokazao koliko je stvarno dobar", istakao je fudbaler Barselone.

Levandovski još nije postigao gol u dresu katalonskog kluba.

"Najvažnije mi je kakav ćemo rezultat postići kao klub. Kako ćemo igrati, da li ćemo ići iz pobede u pobedu? To je moj cilj", zaključio je poljski reprezentativac.

Levandovski (33) je igrao osam godina za Bajern, a za klub iz Minhena je postigao 344 gola na 375 mečeva.

Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, "grobari" i "delije" zagrmeli kao jedan!

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)