Roman Abramovič ovo nikada ne bi dozvolio: Čelsi je potpuno izgubio kompas i zvanično napravio šok-transfer leta

Novosti online

05. 08. 2022. u 15:45

FUDBALSKA planeta danas je zvanično dobila najskupljeg beka u istoriji ove magične igre...

Роман Абрамович ово никада не би дозволио: Челси је потпуно изгубио компас и званично направио шок-трансфер лета

Foto arhiva VN

Španski fudbaler Mark Kukurelja postao je novi fudbaler Čelsija, potvrdio je danas londonski klub.

"Plavci" su za talentovanog levog beka Brajtonu platili basnoslovnih 65 miliona evra fiksno, dok će tim sa juga Engleske kroz bonuse moći da zaradi još dodatnih osam miliona.

- Veoma sam srećan. Ovo je velika prilika za mene. Došao sam u jedan od najboljih klubova na svetu i radiću naporno da budem srećan ovde i pomognem timu - izjavio je Kukurelja za zvanični sajt Čelsija.

Predsednik londonskog kluba Tod Boli izjavio je da je Kukurelja budućnost kluba sa "Stamford bridža", ali teško da će njegova izjava moći da stiša buru na ostrvu, koje u neverici komentariše da je slavni tim spiskao ogroman novac, bez preke potrebe.

- Mark je elitni defanzivac koji je pokazao veliki kvalitet u Premijer ligi i pojačaće naš tim u novoj sezoni. Nastavljamo da radimo na terenu i van njega, oduševljeni smo što će Mark biti deo sadašnjosti i budućnosti Čelsija - rekao je Boli.

Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Dolaskom Marka Kukurelje, Čelsi će dozvoliti njegovom sunarodniku Markosu Alonsu da se pridruži Barseloni, preneli su britanski mediji, a posebno je zanimljiva činjenica da na toj poziciji već igra i engleski reprezentativac Džejms Čilvel, pa ostaje enigma ko će dobiti prioritet da pokriva levu stranu Čelsija. 

Podsetimo, na radaru londonskog kluba nalazi se i jedno zvučno ime, pa bi "plavci" mogli da u skorijoj budućnosti angažuju i pojačanje na poziciji napadača.

Bonus video: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade