RASULO U PSŽ: Nejmar otkrio da je Mbape tražio njegov odlazak

Tanjug

15. 08. 2022. u 13:36

Fudbaler Pari Sen Žermen Kilijan Mbape zatražio je od čelnika pariskog kluba da do kraja letnjeg prelaznog roka prodaju brazilskog igrača Nejmara, prenose francuski mediji.

РАСУЛО У ПСЖ: Нејмар открио да је Мбапе тражио његов одлазак

Foto: Profimedia

"L'ekip" navodi da su zategnuti odnosi između dvojice fudbalera Pari Sen Žermena, pošto je Nejmar otkrio da je Mbape tražio od čelnika kluba da prodaju brazilskog reprezentativca.

Francuski mediji ističu da je Mbape produžetkom ugovora dobio velika ovlašćenja u klubu, a ima i ulogu konsultanta.

"Tenzije između dvojice igrača videle su se i na meču sa Monpeljeom. Mbape je promašio penal, iako se zna da je Nejmar prvi izvođač jedanaesteraca. Nejmar je izveo drugi penal i pogodio je mrežu Monpeljea. Na jednom snimku sa meča se vidi da Mbape usred akcije, nezadovoljan što nije dobio loptu, staje i ne želi da dalje učestvuje u igri. Klub će organizovati sastanak sa Mbapeom i Nejmarom, a trener PSŽ-a Kristof Galtije i sportski direktor Luis Kampos će pokušati da reše probleme između dvojice igrača", navodi "L'ekip".

PSŽ je u subotu na svom terenu pobedio Monpelje 5:2 u drugom kolu nove sezone u francuskom prvenstvu. Nejmar je na ovom meču postigao dva gola, a Mbape se jednom upisao u listu strelaca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili