UEFA BAŠ "ODBRADOVALA" MARAKANU: Određen sudija za Makabi - Zvezda, prvak Srbije ga ne pamti po dobru

Č. V.

15. 08. 2022. u 19:21

MAKABI iz Haife će u sredu dočekati Crvenu zvezdu u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu šampiona, a odlučeno je ko će suditi taj meč.

УЕФА БАШ ОДБРАДОВАЛА МАРАКАНУ: Одређен судија за Макаби - Звезда, првак Србије га не памти по добру

Foto: EPA-EFE/MIGUEL A. LOPES

UEFA je odlučila da pravdu na ovom susretu deli Španac Karlos del Sero Grande koga navijači crveno-belih ne pamte po dobrom.

Naime, on je aktuelnom šampionu Srbije sudio dva puta, u grupnoj fazi Lige šampiona protiv Totenhema (0:4) i protiv u kvalifikacijama za elitno takmičenje protiv Spartaka iz Trnave (1:1). Ipak, Zvezda je uspela posle produžetaka da eliminiše slovački klub.

Njemu će na "Sami Ofer stadionu" pomagati zemljaci Pau Sebrijan Devis i Dijego Barbero Sevilja, dok je kao četvrti sudija određen Sezar Soto Grado.

Takođe, Del Sero Grande je jednom bio glavni arbitar i na utakmici Partizana. Crno-beli su tada slavili proti Skenderberga 2017. godine u Ligi Evrope sa 2:0.

Delio je pravdu i našoj mladoj reprezentaciji, kojaje tada, u kvalifikacijama za EURO 2017, odigrala 1:1 kao gost s Italijom.

Podsetimo, prva utakmica između Makabija i Crvene zvezde na programu je u sredu od 21 sat, revanš je šest dana kasnije na stadionu "Rajko Mitić" takođe od 21 čas.

BONUS VIDEO: ZVEZDIN JUNAK: Mirko Ivanić, posle tri asistencije, dao i gol Voždovcu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)