NOVE INFORMACIJE O RONALDU: Mančester junajted odlučio, evo šta će biti sa Portugalcem

Novosti online

16. 08. 2022. u 13:14

KRISTIJANO Ronaldo se prošle sezone vratio u Mančester junajted sa ciljem da ovaj slavni klub ponovo bude u vrhu engleskog fudbala, ali umesto lepe priče sve je postalo košmar. Zbog toga je tim sa "Old Traforda" odlučio šta će da radi sa Portugalcem.

НОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О РОНАЛДУ: Манчестер јунајтед одлучио, ево шта ће бити са Португалцем

FOTO: Tanjug/AP

Jedan od najboljih igrača sveta je od početka prelaznog roka nezadovoljan i nije krio da želi da napusti klub. Glavni razlog je taj što ekipa ne igra u Ligi šampiona, a sada je i uprava "crvenih đavola" odlučila da napadaču da dozvolu da napusti ekipu.

Kako javlja Bi-Bi-Si (BBC), promenjena je ploča o Ronaldu, pošto je Ten Hag računao na njega, ali sada ne bi imao ništa protiv da bivši igrač Real Madrida i Juventusa napusti tim.

Ipak, to neće biti lako ostvariti, jer je zainteresovanih klubova malo. Spominjali su se Čelsi, Atletiko Madrid, Bajern, čak je bilo priče da bi mogao da se vrati u matični Sporting iz Lisabona.

Kristijano je u prvom meču sezone protiv Brajtona bio na klupi, dok je u drugoj utakmici sa Brentfordom odigrao ceo susret, ali bez konkretnog učinka.

BONUS VIDEO: Petrić: Čestitate mi na pobedi golom u 95 minutu... Hvala

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)