DETALJI DRAME SRPSKOG REPREZENTATIVCA: Italijani otkrili na koji način se Dušan Vlahović našao u centru napada pljačkaša

Novosti online

07. 10. 2022. u 10:55

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović doživeo je dramu u Torinu dok je bio gost porodice Anhela di Marije, saigrača iz Juventusa.

ДЕТАЉИ ДРАМЕ СРПСКОГ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА: Италијани открили на који начин се Душан Влаховић нашао у центру напада пљачкаша

Foto: Profimedia

Prema pisanju "Gazete delo Sport", centarfor i Argentinac žive u istom kompleksu u delu Torina u kojem često žive fudbaleri dok igraju za Juventus, a taj deo grada, iako pruža mir za razliku od centra gde je Srbin donedavno živeo, često je meta bandi i lopova.

Vlahović je provodio vreme sa Di Marijom i njegovom porodicom kada su trojica naoružanih razbojnika pokušala da upadnu i opljačkaju Argentinca.

Prema rekonstrukciji policije, kriminalci su pokušali da upadnu u vilu oko 19.30 časova, a alarm je upalio neko iz privatnog obezbeđenja ko je na sigurnosnim kamerama video da neko pokušava da uđe na posed.

Jedan od razbojnika je uhapšen nakon što je pokušao kolima da pobegne, dok su saučesnici uspeli da pobegnu praznih ruku.

Prema prvim informacijama, ne radi se o lokalnim kriminalcima, već o organizovanoj bandi specijalizovanoj za krađe i pljačke u vilama.

Policija u Torinu je saopštila da je na toj oblasti već ranije pojačana kontrola protiv pokušaja pljačke, pošto ovakav slučaj nije prvi koji se dogodio nekom fudbaleru Juventusa.

FOTO: AP/Tanjug

 

Lopovi su upali u dom Paula Dibala dok je on bio na utakmici, a nekoliko godina ranije je Klaudio Markizio kidnapovan sa suprugom.

Vlahović je bio gost kod Argentinca pošto se u luksuznom kompleksu nalazi dvojna vila u kojoj su ranije živeli Aron Ramzi i Rodrigo Bentankur, bivši fudbaleri Juventusa. Inače, među fudbalerima koji su u tom delu Torina živeli je i Kristijano Ronaldo sa svojom porodicom.

Prema svedočenju komšija, čuli su se pucnji u toku večeri, a deluje da nisu pucali kriminalci već policajci.

Jedan od komšija je pronašao pištolj, verovatno bačen od strane pljačkaša dok su bežali.

"Gazeta" navodi i da su kriminalci uspeli da se popnu i preko zida uđu u dvorište vile, ali da su pobegli čim su čuli policiju.

BONUS VIDEO: PIKSI, VIDIMO SE, BRATE! Kad Dragan Stojković Piksi dođe na meč Radničkog iz Niša

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)