LEGENDA JUNAJTEDA KRITIKOVALA TEN HAGA: Ne razume mentalitet velikih igrača, Ronaldo je bio ljut što je na klupi

Novosti online

07. 10. 2022. u 19:08

LEGENDA Mančester junajteda Pol Skols kritikovala je trenera "crvenih đavola" Erika ten Haga da ne poznaje mentalitet velikih igrača, misleći na Kristijana Ronalda.

ЛЕГЕНДА ЈУНАЈТЕДА КРИТИКОВАЛА ТЕН ХАГА: Не разуме менталитет великих играча, Роналдо је био љут што је на клупи

Foto: EPA-EFE/VINCE MIGNOTT

Nekadašnji vezista engleskog velikana je reagovao na izjavu holandskog stručnjaka posle poraza u gradskom derbiju od Sitija (6:3) da nije hteo u igru da uvede Portugalca iz poštovanja prema njegovoj velikoj karijeri.

- Mislim da Ten Hag ne razume mentalitet velikih fudbalera. Kristijano bi svakako voleo da je bio na terenu od početka utakmice, delovalo mi je da je bio ljut na klupi. Kada imate fudbalera vrhunskog kvaliteta, on mora da bude na terenu, jer na njemu ima šta da kaže. Pa šta ako je bilo 0:4 na poluvremenu? On nije srećan na klupi, on je želeo da bude na terenu - rekao je Skols i dodao:

- Glupost je da nije hteo da ga uvede zbog karijere, koju je imao. Ekipa je odigrala loše prvo poluvreme, a on je želeo da uradi nešto po tom pitanju. Ne kažem da bi postigao četiri gola, ali želeo je da dobije šansu. Po meni je veće nepoštovanje to što je Ten Hag ostavio Ronalda da sedi na klupi za rezerve tokom celog meča - zaključio je čovek koji je dres Junajteda nosio od 1991. do 2013. godine.

Ronaldo od početka sezone utakmice u Premijer ligi počinje sa klupe, dok je u mečevima Lige Evrope starter.

BONUS VIDEO: Mitrovićevih 50 golova za Srbiju: kako pogađa „Mitro gol“?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije