RAPSODIJA: Sergej Milinković Savić zablistao u nestvarnoj lekciji na derbiju Lacio - Milan (VIDEO)

Novosti online

24. 01. 2023. u 21:00 >> 22:40

SERGEJ Milinković Savić nastavio je sa izvrsnim igrama u dresu FK Lacio.

РАПСОДИЈА: Сергеј Милинковић Савић заблистао у нестварној лекцији на дербију Лацио - Милан (ВИДЕО)

FOTO: Printscreen/Streamable.com

Fudbaleri Lacija su ovog utorka ugostili Milan u 19. kolu italijanske Serije A, u kojoj vodeći Napoli ima 50 bodova, a za njim slede pomenuti takmaci - gostujući roso-neri su na derbi ove runde nadmetanja stigli sa 38 bodova, a rimski nebsko-plavi uz jedan manje.

I, već u četvrtom minutu Sergej Milinković-Savić je postigao gol (VIDEO).

Zakanji se probio po levom krilu, "SMS" ispratio i njegovu, i kretnju saigrača, baš kao i odbrane, a onda se našao na pravo mestu i levicom smestio loptu u mrežu Milana.

Reakcije na sjajnu igru reprezentativca Srbije bile su brojne na društvenim mrežama, a "Novosti" vam izdvajaju jednu koja ne dolazi od navijača Lacija, već - Čelsija.

- Da li vi ljudi možda znate za Sergeja Milinkovića Savića? - upitao je jedan navijač "plavaca" i sam klub iz Londona i njegovog novog vlasnika, Toda Boelija, čiji je novac već pokrenuo priličnu rekonstrukciju kluba sa "Stamford bridža", uključujući i 100 miliona evra datih za najnovije pojačanje.

Utakmica u Rimu je, uz pravu rapsodiju "nebesko plavih" iz italijanske prestonice, na kraju završena njihovom pobedom od 4:0. 

Posle pogotka srpskog reprezentativca, naredni strelac i to u 38. minutu je bio Matija Zakanji, našavši se na pravom mestu u prvom trenutku (VIDEO), da bi na tri razlike u 67. povisio Luis Alberto, iz jedanaesterca (VIDEO).

Agoniju Milana je već u 75. minutu nastavio Felipe Anderson, koji je na asistenciju Alberta doneo 4:0 Laciju (VIDEO). Sedam minuta kasnije Milenković Savić je svoje mesto na terenu ustupio hrvatskom rezervisti Tomi Bašiću.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili