UŽAS: Bivši fudbalski reprezentativac poginuo u zemljotresu

Novosti online

06. 02. 2023. u 14:39

Stravični zemljotres sinoć je pogodio veliki deo Turske, ali i sever Sirije. Nažalost, i odatle stižu tužne vesti, a poslednja je vezana za sport.

УЖАС: Бивши фудбалски репрезентативац погинуо у земљотресу

Foto: Printskrin

Bivši reprezentativac Sirije Nader Joukadar (45) i njegov sin Tadž poginuli su u ovom zemljotresu jačine 7,5 Rihtera.

Bivši napadač Joukadar je najveći trag ostavio igrajući za Al-Vatbu i Al-Faisali, a za reprezentaciju Sirije je odigrao 14 mečeva i postigao devet golova.

Penzionisao se 2008, a leta 2022. kratko je bio trener u Libanu, nakon čega se vratio u domovinu.

Al-Vatba je saopštila:

- Uprava kluba žali zbog gubitka našeg kluba i sirijskog sporta, našeg bivšeg međunarodnog igrača Nadera Joukadara i njegovog sina Tadža, koji je preminuo u zoru danas, od posledica zemljotresa koji je pogodio našu zemlju.

S druge strane, Košarkaška federacija Sirije saopštila je da je od posledica zemljotresa poginuo igrač Al-Orube Albert Tankđijan.

A sirijsko Ministarstvo zdravlja saopštilo je da je broj poginulih u zemljotresu porastao na 237 mrtvih i 639 povređenih.

BONUS VIDEO - Bakljada "delija" i "firmaša" na oproštaju od Siniše Mihajlovića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba