NAJBIZARNIJI TRANSFER: Turska gori, a Galatsaraj potpisuje veliku italijansku zvezdu

Tanjug

07. 02. 2023. u 13:39

Dosadašnji fudbaler Rome i italijanski reprezentativac Nikolo Zaniolo dogovorio je prelazak u turski Galatasaraj, prenose italijanski mediji.

НАЈБИЗАРНИЈИ ТРАНСФЕР: Турска гори, а Галатсарај потписује велику италијанску звезду

FOTO: AP

Zaniolo (23) će potpisati četvorogodišnji ugovor sa turskim klubom, a Galatasaraj je pristao da Romi plati obeštećenje od 20 miliona evra.

Italijanski fudbaler će u novom klubu godišnje da zarađuje 3,5 miliona evra.

Italijanski mediji tvrde da je dogovorena i otkupna klauzula od 35 miliona evra za Zaniola, pošto Galatasaraj želi da se obezbedi ako fudbaler odluči da ode iz turskog kluba pre isteka ugovora.

Zaniolo nije uspeo tokom januara da dogovori prelazak u Milan i Bornmut, a odlučio je da po svaku cenu napusti Romu pošto je ušao u sukob sa navijačima rimskog kluba.

On je Romi doneo trofej Lige konferencija, pošto je prošle godine u finalu u Tirani bio jedini strelac na meču sa Fejenordom. Za Romu je odigrao 128 mečeva i postigao 24 gola uz 18 asistencija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

ZA BOLJE SUTRA: Svetski dan obrazovanja o zaštiti životne sredine