PARTIZAN I ZVEZDA DRAKONSKI KAŽNJENI: "Grobari" i "delije" će skupo koštati večite! FSS nemilosrdan nakon dešavanja na 169. večitom derbiju

Novosti online

16. 03. 2023. u 17:45

DISCIPLINSKA komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Crvenu zvezdu i Partizan sa ukupno 2,4 miliona dinara. Razlozi za ovu drakonsku kaznu jesu korišćenje pirotehničkih sredstava i incidenti na tribinama na minulom, 169. “večitom derbiju”.

ПАРТИЗАН И ЗВЕЗДА ДРАКОНСКИ КАЖЊЕНИ: Гробари и делије ће скупо коштати вечите! ФСС немилосрдан након дешавања на 169. вечитом дербију

FOTO: AP/Tanjug

Delegat Vlado Glođović, u opširnom izveštaju, taksativno je izbrojao oko 370 pirotehničkih sredstava zapaljenih na severnoj tribini stadiona “Rajko Mitić”.

Zato će iz Crvene zvezde na račun Fudbalskog saveza Srbije biti uplaćeno 1,2 miliona dinara.

Navijači Partizana, tradiocionalno smešteni na južnoj i delovima istočne tribine, koristili su u manjoj meri pirotehniku.

Isticali su se, međutim, nasilnim ponašanjem – lomili stolice, gađali redare i igrače, ubacivali baklje na atletsku stazu i teren. Zato će i iz Humske “put” Terazija 35 malo više od 10.000 evra.

Oba tabora moraće da uplate po 1,2 miliona evra na račun FSS.

Pokrenut je postupak protiv Radničkog 1923, zbog navijačke pirotehnike na utakmici sa Napretkom.

BONUS VIDEO: Nikad veće interesovanje medija za izbore u FSS-u

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere