GDE GLEDATI SRBIJA - LITVANIJA? ”Orlovi” večeras počinju borbu za EURO

Novosti online

24. 03. 2023. u 09:04

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras počinje svoj put ka Evropskom prvenstvu.

ГДЕ ГЛЕДАТИ СРБИЈА - ЛИТВАНИЈА? ”Орлови” вечерас почињу борбу за ЕУРО

FOTO: Tanjug/AP

Susret protiv Litvanije na Marakani počinje u 20.45, a čitava nacija može da se raduje zbog fenomenalnih vesti.

Naime, Radio-televizija Srbije obezbedila je direktan televizijski prenos ovog meča, pa će Piksija i njegove "orlove" svi moći da prate na kanalu RTS 1.

Takođe, televizijski prenos biće obezbeđen i na Arena sport premium 1, a ko nije na stadionu ili uz male ekrane, susret može pratiti putem lajv-bloga na portalu "Novosti.rs".

Srbija je veliki favorit, a selektor Dragan Stojković Piksi zna šta čeka njegove pulene.

- Što se tiče priprema za utakmice, sve teče po planu i programu, naravno da smo pored rada i treninga koji treba da nam posluže da budemo bolji, iskoristili vreme da popričamo o svemu. Ja sam zadovoljan, jer osim Luke Jovića koji je zbog zdravstvenih problema morao da napusti reprezentaciju. Atmosfera je odlična, momci su posvećeni izazovima koji nam predstoje - rekao je, između ostalog, Piksi, pa dodao:

- Naš cilj je da igramo dobar fudbal, da stvaramo šanse i postižemo golova. Ako igramo dovoljno dobro da pobedimo, pobedićemo, ali na kraju, uvek je bitno da pokažete poštovanje prema fudbalu, zastavi, zemlji, za vaše navijače, i na kraju ćete videti kvalitet, a kvalitet određuje ko je bolji. Bitno je da pokušamo da pokažemo dobar fudbal. Srpski navijači vole da vide dobar fudbal, ne vole remi bez golova i šuteva. Cilj je da počnemo dobro, da pobedimo i osvojimo tri gola.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili