ZVEZDI STIŽE BRUTALAN NAPADAČ: Emotivno se oprostio od bivšeg kluba

Novosti online

02. 06. 2023. u 17:55

FUDBALSKI klub Crvena zvezda na leto će biti jači za napadača Slavije iz Praga, Petera Olajinku. Dvadesetsedmogodišnji napadač biće prvo pojačanje crveno-velih, a on se od kluba čiji je dres nosio pet sezona oprostio emotivnom porukom.

ЗВЕЗДИ СТИЖЕ БРУТАЛАН НАПАДАЧ: Емотивно се опростио од бившег клуба

FOTO: Profimedia

Peter Olajinka Prag napušta sa tri titule prvaka, isto toliko trofeja u kupu... Pozirajući sa tih šest pehara, Olajinka se oglasio na Instagramu, gde je objavio oproštajnu poruku pred selidbu u Zvezdu.

- Hvala ti Isuse za godine koje sam proveo u Slaviji i u gradu Pragu, to je možda bio jedan od najboljih delova mog života.

Zaista sam zahvalan što sam postao deo istorije kluba. Raditi sa jednim od vrhunskih menadžera i nekim od najboljih igrača na svetu, zaista je bila čast.

Svako dostignuće čiji sam bio deo tokom svog vremena u Slaviji nosi posebnu uspomenu: moj prvi gol u Ligi šampiona protiv Intera iz Milana, kao i to što sam postao najbolji strelac kluba na evropskim takmičenjima.

Želim da se beskrajno zahvalim našim neverovatnim navijačima, koji su me beskrajno podržavali tokom godina. Pevanje 'Ole, Olajinka' je nešto što neću nikada da zaboravim.

Teško je pronaći prave reči za ovo. Samo želim da vam se zahvalim od srca. Klub, treneri, uprava, saigrači, osoblje i neverovatni navijači, kažem veliko hvala.

Tokom ovih uzbudljivih pet godina, naišao sam na neke izvanredne igrače. Imam najveće poštovanje i priznanje za svakog od njih.

Međutim, verujem da je došlo vreme da krenem u novo poglavlje u svojoj karijeri, zauvek ćete zadržati mesto u mom srcu.

Slavija Prag će zauvek ostati moja porodica. Neka se zastava vijori, napisao je Olajinka.

U protekloj sezoni je odigrao 37 mečeva za Slaviju, postigao 17 golova, uz 8 asistencija.

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO - Sa ovih pet stvari Đoković će biti nedostižan za sve

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina