SRBIJA OVO MORA DA SPREČI: Hrvatska želi da "ukrade" talentovanog napadača

Novosti online

03. 06. 2023. u 09:15

ZABLISTAO je ove sezone u Superligi Srbije napadač TSC-a Petar Ratkov. Njegove dobre partije su se pomno pratile i u Hrvatskoj.

СРБИЈА ОВО МОРА ДА СПРЕЧИ: Хрватска жели да украде талентованог нападача

FOTO: M. Vukadinović

Tamošnji fudbalski savez ima nameru da ovog 19-godišnjeg Beograđanina ubedi da igra za reprezentaciju "vatrenih", prenosi "Večernji list".

- Po majci je Hrvat i poseduje hrvatski pasoš: Petar Ratkov igra za Srbiju U21, a želi ga HNS - glasi naslov u pomenutom hrvatskom listu.

U tekstu se ističe to da "vaterni" imaju problem sa napadačima od odlaska Marija Mandžukića u penziju i da je realizacije bila najveći problem na Mundijalu u Kataru.

Ratkov ima pasoš Hrvatske, ali je nastupao za U19 selekciju Srbije, dok je trenutno član reprezentacije do 21 godine koja se priprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

On je ove sezone imao važnu ulogu u timu Žarka Lazetića. Sezone je okončao sa 13 pogodaka i kao treći strelac lige. Ispred njega su bili samo Rikardo Gomeš (19) i Aleksandar Katai (17).

BONUS VIDEO: Gudelj za Novosti: Vlahović i Kostić su nam poželeli da osvojimo Ligu Evrope

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina