MEĐUNARODNI TURNIR "VOJVODINA OPEN": Pobedniku skulptura Jovana Soldatovića

S. B.

23. 06. 2022. u 15:15

NA međunarodnom turiru „Vojvodina open 2022“, koji će u organizaciji Golf asocijacije Vojvodine i uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, biti održan u subotu, 25. juna na terenima Golf centra u Žablju, nastupiće 48 golfera iz Srbije i pet zemalja regiona.

МЕЂУНАРОДНИ ТУРНИР ВОЈВОДИНА ОПЕН: Победнику скулптура Јована Солдатовића

GKC

NA međunarodnom turiru „Vojvodina open 2022“, koji će u organizaciji Golf asocijacije Vojvodine i uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, biti održan u subotu, 25. juna na terenima Golf centra u Žablju, nastupiće 48 golfera iz Srbije i pet zemalja regiona. Pobedniku turnira namenjen je trofej, skulptura „Golfer“, replika umetničkog dela akademika Jovana Soldatovića (1920-2005.).

- To priznanje, skulptura našeg čuvenog vajara, simbol je posebnosti, svojstvene njegovom stvaralaštvu koji je ceo opus posvetio borbi za mir i humaniji život na planeti. Od ovog turnira pa ubuduće će se uručivati pobednicima i biće prelazni trofej. Očekujemo da će, s obzirom na činjenicu da se takmiči čak 48 golfera, turnir biti posebno uzbudljiv i neizvestan- kaže Saša Jokić, organizator.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)