GAVI BI USKORO MOGAO DA ZAVRŠI KARIJERU - ZBOG LJUBAVI! Španska princeza zaljubljena u mladu zvezdu svetskog fudbala (FOTO)

Novosti online

07. 12. 2022. u 12:44

ZLATNI DEČKO svetskog fudbala, 18-godišnji igrač Barselone i španskog nacionalnog tima Gavi, tek što je počeo karijeru, a ona bi uskoro mogla da se završi. Ali ne, ne dao bog, zbog neke teške povrede ili bolesti, nego zbog - ljubavi!

ГАВИ БИ УСКОРО МОГАО ДА ЗАВРШИ КАРИЈЕРУ - ЗБОГ ЉУБАВИ! Шпанска принцеза заљубљена у младу звезду светског фудбала (ФОТО)

FOTO: EPA

U Gavija je, naime, zaljubljena naslednica španskog trona, princeza Leonora.

Crvena furija se nije proslavila na tekućem Mundijalu u Kataru, ali je jedinoj utakmici u kojoj je opravdala nadimak (pobedi nad Kostarikom od 7:0) prisustvovao kralj Felipe VI. Gavi je postigao peti gol, koji ga je načinio najmlađim strelcem u istoriji mundijala posle legendarnog Pelea, a posle meča poklonio je svoj potpisani dres kralju, koji je navodno samo zbog toga i došao na utakmicu, na zahtev svoje kćerke i trenutno prve u redu za naslednicu. Ovo "trenutno" zato što će u slučaju da dobije brata, on stati ispred nje u redu.

Strani mediji navode da princeza, koja pohađa Atlantik koledž u Velsu - najčešći izbor fakulteta za mlade članove kraljevskih porodica - poseduje školsku mapu ispunjenu Gavijevim fotografijama.

Posle svega, Gavi je postao meta zadirkivanja kolega, pa ga je njegov saigrač iz reprezentacije Koke pitao da li će njega i ostatak ekipe pozvati na roštilj sa kraljem.

- On je spektakularan tip, pitali smo ga hoće li nas pozvati na roštilj s kraljem. Možete li da zamislite Gavija kako drži božićni govor? - našalio se fudbaler Atletika.

Međutim, čak i ako ova mladalačka simpatija preraste u ljubav i kasnije u brak, Gavi, koji je nedavno poneo titulu "Zlatnog dečka", odnosno nagradu Rajmon Kopa koju svake godine Frans fudbal dodeljuje najboljem mladom igraču sveta, morao bi da prekine karijeru i posveti se obavezama člana kraljevske porodice.

A navijači španske reprezentacije to sigurno ne bi želeli, jer u Gaviju i njegovom saigraču iz Barselone Pedriju vide naslednike legendarnog tandema u veznom redu Ćavi - Inijesta. Fali im samo naslednik Serhija Busketsa... U stvari ne fali, Buskets i sa ova dva klinca čini vezni trougao "furije" i Barselone, kao što ga je činio 2010. sa Ćavijem i Inijestom kada su Španiju popeli na krov sveta.

Inače, Gavi ne bi bio prvi sportista koji je postao član španske kraljevske porodice. Pre 25 godina je, tada jedan od najboljih rukometaša sveta, Injaki Undargarin, oženio Leonorinu tetku, infantu Kristinu. Ta ljubavna priča nije imala srećan kraj, jer je don Injaki prošlog septembra završio u zatvoru zbog finansijskih malverzacija. Pušten je u kućni pritvor, ali je zbog ovog skandala brak razveden.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)