BRAZIL PROTIV HRVATSKE ZA POLUFINALE: "Nema više lakih rivala, meč za Modrićem biće težak!"

Novosti online

07. 12. 2022. u 22:23

SVETSKO prvenstvo je stiglo do četvrtfinala, a dosta pažnje privućiće duel Brazila i Hrvatske. Jedan od glavnih aduta "selesaa" biće Vinisijus Žunior.

БРАЗИЛ ПРОТИВ ХРВАТСКЕ ЗА ПОЛУФИНАЛЕ: Нема више лаких ривала, меч за Модрићем биће тежак!

FOTO: Tanjug/AP

Svestan je krilni napadač Real Madrida da je rival kvalitetan, posebno je istakao Luku Modrića sa kojim igra u "kraljevskom" klubu.

- Smatram da na ovom Svetskom prvenstvu nema favorita. Hrvatska je u Rusiji stigla do finala. Nema više lakih utakmica. Meč protiv Hrvatske, koja ima u svom timu Modrića, nedavnog osvajača Zlatne lopte, biće težak. Imamo predstavu da je potrebno da promenimo ono što se dešavalo poslednjih godina. Pobedom u četvrtfinalu bismo se plasirali u narednu fazu i nastavili naš put korak po korak do cilja - rekao je Vinisijus.

Titeovi izanranici u dorbom raspoloženju dočekuju susret sa "vatrenima" pošto su bili ubedljivi u osmini finala protiv Južne Koreje (4:1).

- Protiv Koreje smo imali više prostora, normalno je da možemo da završimo mirnije, a u ostalim utakmicama protivnici su bili malo kompaktniji. Ofanzivci će izaći, malo pritisnuti, ali uvek smo bili mirni jer je naša odbrana veoma jaka, tako da i kada postignemo samo jedan gol, većinu utakmica dobijamo.

Iako ima samo 22 godine Vinisijus je jedan od najvažnijih igrača u reprezentaciji Brazila.

- Veoma sam srećan što sam ostvario ciljeve koje sam postavio u životu sa samo 22 godine. Želim da nastavim sav posao koji sam do sada radio da bih došao do ovog trenutka, imam najbolje saigrače pored sebe, u reprezentaciji i Realu. Ako Bog da, 18. ćemo dopisati još jedan uspeh na listu, a potom opet krenuti u osvajanje svega - rekao je brzonogi fudbaler iz Sao Gonsala.

Podsetimo, utakmica Hrvatska - Brazil igra se u petak od 16 sati.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)