PARTIZAN GOSTUJE TURK TELEKOMU: Crno-beli konačno sa svih 14 igrača

G. KELIĆ

25. 01. 2022. u 09:45

DA je šokantni poraz od Mege bio samo loš dan, košarkaši Partizana žele da dokažu već danas (18.00), kada u okviru 11. kola Evrokupa u Ankari gostuju ekipi Turk Telekoma, u želji da zadrže putanju ka liderskom mestu u svojoj grupi na kraju prve faze takmičenja.

ПАРТИЗАН ГОСТУЈЕ ТУРК ТЕЛЕКОМУ: Црно-бели коначно са свих 14 играча

foto: Evrokup

Izabranicima Željka Obradovića je dobro došlo odlaganje utakmice regionalnog šampionata u kojem je Cibonu trebalo do ugoste prošle subote.

Zagrebački tim je iz stroja izbacio virus korona, a crno-beli su pauzu u zgusnutom rasporedu utakmica koje su igrali praktično na dva dana iskoristili za nešto jači trening i povratak u trenažni proces prvotimaca koji su u prethodnom periodu bili u raljama virusa (Zagorac, Dangubić, Miletić).

Tako je put turske prestonice "parni valjak" posle dužeg vremena krenuo kompletan, odmoran i sa jednim jedinim ciljem - da se sa istog vrati trijumfalno. Takvu ideju nisu poremetili ni loši vremenski uslovi koji su Partizanov let umesto u Istanbul preusmerili u Izmir, pa je tako ekspedicija crno-belih juče u Ankaru stigla tek u kasnim večernjim časovima.

- Svih 14 igrača su konačno zdravi i prisutni na treningu, što nas raduje i nadamo se da će tako biti i ubuduće - bilo je prvo što je istakao Obradović.

Jedina promena u odnosu na prvi ovosezonski duel dva tima koji su crno-beli ubedljivo okončali u svoju korist (85:59) jeste što je za novog trenera devetoplasirane ekipe turskog šampionata imenovan nemački stručnjak Henrik Rodl, inače bivši selektor "pancera".

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce do najboljeg košarkaša na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju