NAVIJAČKO LUDILO: Grci prete smrću Šrederu i porodici

Tanjug

14. 09. 2022. u 13:48

NAVIJAČI grčke košarkaške reprezentacije prete smrću Denisu Šrederu i njegovoj porodici, otkrila je supruga nemačkog reprezentativca Elen.

НАВИЈАЧКО ЛУДИЛО: Грци прете смрћу Шредеру и породици

FOTO: FIBA.Basketball

Nemačka je sa 107:96 na domaćem parketu u Berlinu savladala Grčku u četvrtfinalu Evrobasketa, a Šreder je bio najefikasniji u pobedničkoj selekciji sa 26 poena i osam asistencija.


- Stotine grčkih navijača želi meni, Denisu i deci smrt. Neki pišu da će nas ubiti. Ne želim ni da znam koliko je Denis poruka dobio. Ovako nešto nisam nikad doživela. Previše je ovakvih poruka da bih ih sve pokazala. Nisu samo s lažnih profila. Ovakve pretnje su odvratne, lude - napisala je supruga nemačkog reprezentativca na Instagramu.

O čitavom slučaju oglasio se i Denis Šreder.

- Grčki navijači, bila je luda atmosfera. Mnogo toga mogu da tolerišem, ali pretnje mojoj porodici prelaze granicu. To nije u redu i ne govorite mi kako da reagujem na to - poručio je Šreder na svom Instagram nalogu.

Košarkaši Nemačke u polufinalu Evrobasketa igraće 16. septembra protiv Španije, koja je u četvrtfinalu eliminisala Finsku sa 100:90.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)