ITALIJAN SVE OTKRIO: Janis Adetokumbo opsovao Poceka nakon pobede Italije nad Srbijom (VIDEO)

Novosti online

24. 09. 2022. u 19:22

KOŠARKAŠKA reprezentacija Srbije je ispala sa Evrobasketa, posle čega je glavni "krivac" za njenu eliminaciju bio u dva navrata u centru pažnje. Selektor Italije Đanmarko Poceko otkrio je šta se dešavalo nakon meča.

ИТАЛИЈАН СВЕ ОТКРИО: Јанис Адетокумбо опсовао Поцека након победе Италије над Србијом (ВИДЕО)

FOTO: FIBA.Basketball

Srbija je doživela šokantan poraz od Italije u osmini finala, tom prilikom je neočekivani junak postao Marko Spisu, i to nakon što je selektor Đanmarko Poceko isključen.

On je, zbog burnih izliva emocija, udaljen sa klupe tokom meča protiv Srbije, a kada je posle pobede na hodniku sreo zvezdu NBA lige Janisa Adetokumba, vrišteći je šokirao "grčku zver" koja se uputila na svoju utakmicu osmine finala.

Poceko je sve začinio skokom u naručje asa Helena i Milvokija, uz reči "Volim te, Janise!":

Italijan je nedelju dana nakon završetka Evrobasketa otkrio je šta mu je rekao nakon pobede "azura" nad selekcijom Srbije u osmini finala.

- On je tako dobra osoba. Zagrlio sam ga i poljubio. Zaista fin momak. Primetio sam Janisa. Siguran sam da je znao kroz šta prolazim emotivno. Kada me je prvi put video, nasmejao se. Moglo bi se reći da je želeo da podeli moju sreću. A onda sam se spremio da skočim, video sam mu lice, a on je sigurno pomislio: ‘Ovo je idiot’. Srećom bio je spreman da me uzme u naručje - počeo je Poceko i dodao:

- Poljubio sam ga i rekao: "Volim te’". To je prošlo neprimećeno. Ali mi je jasno na grčkom rekao: "Je*i se", otkrio je Poceko.

BONUS VIDEO: Trening Pešićevih "orlova" tokom Evropskog prvenstva u košarci

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)