DONČIĆ I JOKIĆ PRIREDILI VELIKU DRAMU: Neverovatan obračun u Koloradu, "sevnuo" i tripl-dabl

Novosti online

07. 12. 2022. u 08:12

U NEVEROVATNOJ košarkaškoj drami Denver je poražen od Dalasa 116:115 u Koloradu, a Mavse su do pobede vodili Tim Hardavej i Luka Dončić, dok je Nikola Jokić još jednom imao zapaženu partiju flertujući sa tripl-dabl učinkom.

ДОНЧИЋ И ЈОКИЋ ПРИРЕДИЛИ ВЕЛИКУ ДРАМУ: Невероватан обрачун у Колораду, севнуо и трипл-дабл

FOTO: Tanjug/AP

Tim Hardavej vodio je Dalas sa 29 poena, dok je Luka Dončić postigao trostruki dvocifreni učinak sa 22 postignuta poena uz 10 skokova i 12 asistencija.

Na drugoj strani, Nikola Jokić je meč završio sa 19 koševa uz po 8 skokova i asistencija. Posebno je efikasan bio u samom finišu utakmice, ali je to bilo nedovoljno da sačuva tim od poraza.

Najefikasniji u poraženom timu Denvera bio je Aron Gordon sa 27 postignutih poena.

Denver je trenutno peti na tabeli Zapadne konferencije sa 14 pobeda i 10 poraza, dok je Dalas sedmi sa 13 pobeda i 11 poraza.

U prvim sinoćnim mečevima na gostovanju je pobedu slavio i Detroit nadigravši Majami sa 116:96, a na svom terenu je Klivlend nadigrao LA lejkerse sa 116:102.

Rezultati NBA mečeva:

Klivlend - LA lejkers 116:102

Majami - Detroit 96:116
Denver - Dalas 115:116

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a