A KAD JE ALEKSANDAR MITROVIĆ DOŠAO NA ISTORIJSKI DERBI... "Grobari" upali u euforiju pred utakmicu Partizan - Zvezda (VIDEO)

Novosti online

08. 12. 2022. u 20:32 >> 21:21

NAKON 287 odigranih duela i 76 godina dugog rivalstva, došao je dan da se košarkaši Partizana i Crvene zvezde prvi put u istoriji sastanu u evropskom duelu, a on je imao vrlo interesantnu uvertiru.

А КАД ЈЕ АЛЕКСАНДАР МИТРОВИЋ ДОШАО НА ИСТОРИЈСКИ ДЕРБИ...  Гробари упали у еуфорију пред утакмицу Партизан - Звезда (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Na utakmicu 12. kola Evrolige, u kojoj su crno-beli bili domaćini u Beogradskoj areni, došao je i fudbalski reprezentativac Srbije, Aleksandar Mitrović.

Naravno, domaća publika, naklonjena Partizanu, oduševljeno je pozdravila najboljeg strelca u istoriji "orlova", jer je upravo ponikao u klubu za koji navijaju:
 

Posebno veselo je u Areni bilo kada se sa zvučnika začula pesma koju su Mitroviću najpre pevali navijači u Fulamu, a onda i na utakmicama nacionalne selekcije Srbije:

Prenos utakmice Partizan - Crvena zvezda u Evroligi možete uživo da pratite uz portal "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)