PEŠIĆ ZA KATEDROM U NIŠU: Mladi igrači i njihov razvoj

V. P.

07. 02. 2023. u 12:30

U okviru programa finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća i u duhu obeležavanja 100-godišnjice košarke u Srbiji, Košarkaški savez Srbije i Udruženje košarkaških trenera Srbije, zajedno sa Fakultetom sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Nišu, Studentskim kulturnim centrom i Regionalnim košarkaškim savezom Istočna Srbija, organizuju panel diskusiju „Košarka – aktuelni trenutak“, koja će biti održana u subotu, 18. februara 2023, sa početkom u 12.00 časova u velikoj sali Univerziteta u Nišu.

ПЕШИЋ ЗА КАТЕДРОМ У НИШУ: Млади играчи и њихов развој

FOTO: FIBA.Basketball

Glavni govornik na panel diskusiji biće selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić. U okviru panela posebna pažnja biće usmerena na teme: „Mladi igrači i njihov razvoj“ i „Moderna košarka – tendencije“.

Pored selektora Svetislava Pešića, na panelu će govoriti i prof. dr Miodrag Kocić, profesor košarke na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a