DA LI JOKIĆ IGRA ZA SRBIJU? Centar Denvera iznenadio odgovorom: "Ni ne razmišljam"

Novosti online

25. 03. 2023. u 16:14

NIKOLA Jokić govorio je o temi koja zanima sve u zemlji košarke. Somborac je progovorio o tome da li će obući dres reprezentacije na narednom Mundobasketu i da li će Srbija moći da uživa u njegovim magičnim potezima.

ДА ЛИ ЈОКИЋ ИГРА ЗА СРБИЈУ? Центар Денвера изненадио одговором: Ни не размишљам

FOTO: FIBA.Basketball

Podsetimo, naredno prvenstvo sveta u košarci je na programu od 25. avgusta u Indoneziji, Japanu i na Filipinima, a srpski as dao je prilično neodređen odgovor, na pitanje da li će biti deo "orlovskog jata" u pohodu na vrh sveta. Bio je kratak Srbin, ali je i te kako dao prostora da se kontekst njegovih reči i konotacija samog odgovora shvate na više načina.

- Bitno je da smo se kvalifikovali, to je najvažnije. Videćemo kakav će biti plasman. Daleko je, ni ne razmišljam. To je odluka koju donosim preko leta - rekao je Jokić za "Glas Amerike".

Centar Denvera i ove godine briljira u NBA ligi, a njegovi nagetsi su prvi na zapadu sa skorom 49-24 uprkos padu forme u poslednjih nekoliko utakmica.

- Igra je malo pala u poslednje dve nedelje. Treba da se zabrinemo, ali treba da razmišljamo da se vratimo kako smo igrali. Jer je do tada radilo. Pobedili smo dve u gostima. Deset dana smo na putu, puno je to.

Istakao je centar Nagetsa da ne razmišlja o potencijalnoj trećoj uzastopnoj MVP nagradi u kojoj mu je glavni konkurent Džoel Embid, košarkaš Filadelfije.

- Dosta je priče o tome, ni ne razmišljam. Ko god da osvoji, biće zasluženo.

BONUS VIDEO: PIKSI IZAŠAO PRVI I SAČEKAO IGRAČE: Snimci sa jutarnjeg treninga reprezentacije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)