KAKVE REČI MEDŽIKA DŽONSONA! ''Jokić menja košarku pred našim očima''

Novosti online

24. 05. 2023. u 12:18

Nekadašnji košarkaš Los Anđeles lejkersa Irvin Medžik Džonson čestitao je danas igraču Denvera Nikoli Jokiću titulu najkorisnijeg igrača (MVP) finala Zapadne konferencije NBA lige.

КАКВЕ РЕЧИ МЕЏИКА ЏОНСОНА! Јокић мења кошарку пред нашим очима

FOTO: Tanjug/AP

Košarkaši Denvera plasirali su se juče u veliko finale NBA lige, pošto su u četvrtoj utakmici finala Zapadne konferencije pobedili LA lejkerse rezultatom 113:111. Jokiću je po završetku meča uručen trofej "Medžik Džonson" za najkorisnijeg igrača Zapada.

- Čestitam Jokiću titulu MVP-ja finala Zapada. On je u seriji imao prosek od 27 poena, 14,7 skokova i 11,3 asistencije. Džoker menja košarkašku igru pred našim očima poput Majkla Džordana, Lerija Birda, Lebrona Džejmsa, Stefa Karija, Kobija Brajanta, Karima Abdula Džabara i Šekila O'Nila - napisao je Džonson na Tviteru.

Denver će u finalu NBA lige igrati sa boljim iz duela između Majamija i Bostona. Majami vodi 3:1 u seriji, a naredni meč je na programu za dva dana u Bostonu.

BONUS VIDEO: Milojević: Koliko smo uložili toliko i dobili

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IDEMO KORAK PO KORAK, OČEKUJE NAS VEOMA KVALITETAN TURNIR U PARIZU: Selektorka Maljković u susret Olimpijskim igrama