CRVENO-BELI ODVAŽNO NA MARSELJ: Vaterpolisti Crvene zvezde se nadaju da sutra (20.00) mogu da iznenade prvaka Francuske

S. K.

24. 01. 2022. u 15:03

NADA u podvog greje vaterpoliste Crvene zvezde uoči sutrašnjeg (20.00) duela na svom bazenu sa Marseljom, koji deli prvo mesto u grupi B sa Pro Rekom sa 18 bodova. Crveno-beli sa novim trenerom Mirkom Vičevićem nadaju se da francuskom klubu koji predvodi Andrija Prlainović pružiti žestok otpor. Podsetimo, pre dve nedelje Beograđani su izgubili par-forfe sa 10:0, jer nisu uspeli da doputuju u Marselj.

ЦРВЕНО-БЕЛИ ОДВАЖНО НА МАРСЕЉ: Ватерполисти Црвене звезде се надају да сутра (20.00) могу да изненаде првака Француске

FOTO: M. Vukadinović

Beograđani su proteklog vikenda na turniru Regionalne lige na svom bazenu savladali Partizan i Šabac, a izgubili od Juga.

- Došao sam da pomognem igračima da ostvare bolje rezultate u Ligi šampiona i drugim takmičenjima. Prošlonedeljne tri utakmice u Jadranskoj ligi su nam poslužile kao pripremne za Marselj. Radili smo i na novoj taktici, pa se nadamo da ćemo odigrati meč na visokom nivou - ističe za sajt LEN Mirko Vičević.

Strateg Marselja Miloš Šćepanović nijednog trenutka ne pomišlja da potceni Zvezdu, koja je dosada osvojila tri boda i nanizala šest uzastopnih poraza.

- Na osnovu rezultata mi smo favoriti. Međutim, ostajemo smireni i usredsređeni na rad i dobar rezultat. Nećemo promeniti način razmišljanja od početka sezone. Zvezda ima iskusan tim, sa dobrim igračima - naglašava Šćepanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)