SRBIJA BEZ JEDINE PREDSTAVNICE NA ZOI? Težak pad Nevene Ignjatović u Italiji (VIDEO)

Novosti online

25. 01. 2022. u 13:07

SKIJAŠI Nevena Ignjatović i Marko Vukićević jedini su trebali da predstavljaju Srbiju na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu, saopštio je pre neki dan Olimpijski komitet.

СРБИЈА БЕЗ ЈЕДИНЕ ПРЕДСТАВНИЦЕ НА ЗОИ? Тежак пад Невене Игњатовић у Италији (ВИДЕО)

EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Kvalifikacioni period za Zimske olimpijske igre završen je u ponedeljak, 17. januara, nakon čega su nadležne međunarodne sportske federacije objavile liste kvalifikovanih sportista i dodeljenih kvota po zemljama.

Međutim, Srbija bi mogla da ostane bez jedine predstavnice u Pekingu. Naime, Nevena Ignjatović doživela je težak pad na treningu spusta u Kortini D'Ampeco, zbog čega je dovedeno pod znak pitanja i njeno učešće na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu koje počinju za desetak dana.

Ignjatovićeva je snimak svoje vožnje spusta i pada objavila na Instagramu, istakavši da je u početku mislila da se radi o običnom proklizavanju i da se ništa strašnije nije dogodilo.

Međutim, kada se koleno ohladilo, shvatila je da se suočava sa mnogo težim problemom, koji bi mogao da glasi "Srpkinja ne učestvuje na ZOI":

Neveni Ignjatović je ovo trebalo da bude četvrti put na Igrama i takmičila bi se u spustu, superveleslalomu i alpskoj kombinaciji.

Ona je prethodno nastupala na Igrama u Vankuveru 2010. godine, Sočiju 2014. i Pjongčangu 2018. godine, gde je i ostvarila najbolji plasman, osvojivši 14. mesto u alpskoj kombinaciji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)